ico 09-42 59 86 03 ico

Etsi osia autoon valmistajan mukaan

ALFA ROMEO varaosat

Italian Alfa Romeo rakentaa urheilullisia ajoneuvoja vaativille kuljettajille. Auton valmistaja liittyi Fiatin ryhmään vuonna 1986.

ALPINA varaosat

Alpina-brändi on hyvin suosittu urheiluautojen ystävien joukossa. Yhtiö tarjoaa tuunattuja autoja, jotka perustuvat BMW:n tuotantolinjaan.

ASTON MARTIN varaosat

Urheiluautojen brittiläinen valmistaja nousi urheiluajoneuvojen yleisen käytön myötä 1900-luvun varhaisvuosina.

AUDI varaosat

Audi valmistaa valioluokan ajoneuvoja erityisen urheilullisella otteella. Nykyään Audi on yksi johtavista autonvalmistajista maailmalla, erityisesti keskiluokan, ylemmän keskiluokan ja ylemmän luokan ajoneuvojen kohdalla.

BENTLEY varaosat

Bentley on yksi luksusautojen johtavista valmistajista.

BMW varaosat

BMW, saksalainen huippulaatuisten autojen valmistaja, on tehnyt vaikutuksen kuljettajiin ympäri maailman. BMW itse on ollut mukana uusien renkaiden kehityksessä.

BMW M varaosat

BMW M GmbH on autonvalmistaja BMW:n tytäryhtiö, ja vastuussa joidenkin BMW-mallien korkean suorituskyvyn modifikaatioiden kehityksestä ja tuotannosta.

BUGATTI varaosat

CADILLAC varaosat

Cadillacin autobrändi on osa amerikkelaista autoyhtiötä General Motorsia, joka on erikoistunut korkean luokan autoihin. 1970-luvulle asti brändi oli kuuluisia rönsyilevistä mitoistaan.

CHEVROLET varaosat

Autonvalmistaja Chevrolet perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1911. Nykyisin yhtiö tarjoa kunnioitettavan valikoiman automalleja ympäri maapallon. Pienten ja isojen perheautojen lisäksi Chevrolet tarjoaa urheiluautoja, maastoautoja ja pakettiautoja.

CHRYSLER varaosat

Perinteikäs yhdysvaltalainen yhtiö varsin tapahtumarikkaan historian kanssa. Vuonna 2011 Fiat Groupista tuli Chrysler Group LLC:n suurin osakas.

CITROEN varaosat

Citroėnin brändin historia alkoi 1919 kun ensimmäisen Citroėn Tyyppi A:n tuotanto alkoi. Nykyään yhtiö on yksi suurista eurooppalaisista autonvalmistajista. Mallit vaihtelevat pienistä loistotason autoihin ja kuljetusautoihin.

DACIA varaosat

Dacia on erityisesti edullisten ajoneuvojen tunnettu valmistaja. Yhtiö perustettiin vuonna 1966 yhteistyössä ranskalaisen autonvalmistaja Renault'n kanssa.

DAEWOO varaosat

Daewoo on General Motorsin tytäryhtiö, joka on erikoistunut pieniin ajoneuvoihin ja kompakteihin autoihin.

DAIHATSU varaosat

Daihatsu on tunnettu erityisesti pienistä perheautoistaan. Valmistajan tuotantolinjaa täydentävät muutamat maastoautomallit ja erilaiset pakettiautot.

DODGE varaosat

Dodge on amerikkalainen autobrändi, Chrysler Group LLC:n osasto. Dodge näkyy Euroopan markkinoilla lähinnä Yhdysvalloista tuotujen autojen muodossa.

DS varaosat

FERRARI varaosat

Ferrarin autot ovat kaikkien aikojen ihailtuimpia ajoneuvoja. Fiat Group omistaa 90% urheilu- ja Formula 1 -kilpa-autojen italialaisesta valmistajasta.

FIAT varaosat

Fiat S.p.A perustettiin 1899. Vuosikymmenten aikana italialainen autonvalmistaja on kasvanut yhdeksi suurimmista autonvalmistajista. Fiat tarjoaa laajan valikoiman pieniä ajoneuvoja ja kompakteja autoja.

FORD varaosat

Ford on yksi maailman suurimmista autonvalmistajista ja nauttii suurta suosiota ympäri maapallon. Sen monipuolinen autotarjonta täyttää kaikki tarpeet ja odotukset.

HONDA varaosat

Hondan portfolio käsittää pääasiassa perheautoja. Japanilainen yhtiö kehittää, rakentaa ja markkinoi autoja, moottoripyöriä, venemoottoreita, voimageneraattoreita ja motorisoituja välineitä maailmanlaajuisesti. Honda on myös polttomoottoreiden valmistajista suurin maailmassa.

HYUNDAI varaosat

Hyundai on yksi nuoremmista autonvalmistajista. Yhtiö perustettiin 1969 and kahdeksan vuotta myöhemmin se alkoi markkinoida ensimmäisiä autojaan. Kesti vain vähän aikaa, ennen kuin Hyundaista tuli yksi kärkiautonvalmistajista ja sen autoja myydään nykyisin maailmanlaajuisesti. Se on erikoistunut perheautoihin, pakettiautoihin, maastoautoihin ja urheiluautoihin.

INFINITI varaosat

Infiniti on autonvalmistaja Nissanin luksushaara.

ISUZU varaosat

Japanilainen autonvalmistaja Isuzu on tunnettu erikoisajoneuvoistaan, kuten maasto- ja pick-up -autoista, minkä takia heidän listansa itsenäisesti kehitetyistä automalleistaan on varsin lyhyt.

IVECO varaosat

JAGUAR varaosat

Jaguar on brittiläinen monikansallinen autonvalmistaja, joka erikoistuu urheiluautoihin ja pisaraan luksusta. Koska ne ovat yleensä huipputason suorituskyvyn moottorin sisältäviä ajoneuvoja ne myös tavallisesti käyttävät renkaita 16 ja 21 tuuman väliltä.

JEEP varaosat

Jeepin brändi vastaa huippuluokan maastoajoneuvoja, jotka kestävät jopa kaikkein korkeimmat odotukset. Yksi suosituimmista malleista on Jeep Cherokee.

KIA varaosat

KIA on Etelä-Korean autonvalmistajista numero kaksi ja markkinoi ajoneuvojaan ympäri maailman. Sen kattava tarjonta sisältää kaikkea pienistä ajoneuvoista isoihin perheautoihin ja pakettiautoihin.

KTM varaosat

LADA varaosat

Lada on pitkään ollut Venäjän ja Itä-Euroopan suurin autonvalmistaja. Aikojen saatossa se on tehnyt yhteistyötä monen muun autonvalmistajan kanssa.

LAMBORGHINI varaosat

Italialainen raivoavan härän logon omaava autonvalmistaja on rakentanut rajoitettujen erien urheiluautoja vuodesta 1964 lähtien ja 1998 se integroitui Volkswagen Groupin kanssa osana Audi AG:tä.

LANCIA varaosat

Lancia oli autonsuunnittelun ensimmäisiä pioneereja ja se on aina ollut suuri nimi rallikilpailuissa. Se on kuulunut Fiat Groupiin vuodesta 1969 ja nykyisin sillä on autonvalmistaja Chryslerin kanssa vahvaa yhteistyötä.

LAND ROVER varaosat

Kun kyseessä on korkean suorituskyvyn maastoajoneuvojen kehitys, Land Rover on yksi kuuluisimmista ja suosituimmista brändeistä. Land Rover on melkein välttämätön, jos haluaa ajaa paljon teiden ulkopuolella. Englantilaisen brändin juuret ovat mm. vankkojen maatalousajoneuvojen kehityksessä.

LEXUS varaosat

Lexus on yksi suurten perheautojen ja luksusautojen kuuluisimmista valmistajista. Lexuksen brändi on osa japanilaista Toyota Motor Corporationia ja se painottaa ajomukavuutta.

MAN varaosat

MASERATI varaosat

Italialainen urheiluautojen valmistaja kolmikärkisymbolin kanssa. Maserati, joka aiemmin oli erittäin menestyksekäs itsenäisten kilpa-autojen brändi, on nyttemmin liittynyt Fiat Groupiin.

MAYBACH varaosat

Maybach-Manufaktur kehitti ja myi luksuslimusiineja saksalaisen Daimler AG:n tytäryhtiönä.Maybach on sittemmin korvattu Mercedeksen S-luokalla.

MAZDA varaosat

Pienistä isoihin perheautoihin, urheiluautoista maastoautoihin, Mazda on kattanut kaikki autoluokat. Japanilainen yhtiö, joka myi ensimmäisen mallinsa 1959 on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista autonvalmistajista.

MCLAREN varaosat

McLaren Automotive Ltd tuottaa rajoitetun erän korkean suorituskyvyn urheiluautoja McLaren Groupin sateenvarjon alla.

MERCEDES-BENZ varaosat

Mercedes- Benz on yksi maailman kuuluisimmista autonvalmistajista ja Daimler AG:n rekisteröity tavaramerkki. Mercedes asettaa suuren painoarvon ajomukavuudelle autoja suunnitellessaan.

MG varaosat

MG Motor on brittiläinen autobrändi. MC Roverin konkurssin jälkeen autoja on tuotettu Shanghai Automotive Industry Corporationin kautta.

MINI varaosat

Mini on British Motor Corporationin (BMC) kehittämien pienten budjettiautojen brändi, joka on valmistanut historiansa aikana useiden lisenssikumppaneiden (kuten Austin, Morris tai Rover) avulla. Klassinen mini oli välitön menestys. BMW:n haltuunoton jälkeen Minin brändi on muokannut uusia malleja.

MITSUBISHI varaosat

Mitsubishi on Japanista ja yksi maailman suurimmista autonvalmistajista erikoistuen lähinnä pieniin ja suuriin perheautoihin. Mitsubishin linja sisältää myös pakettiautoja ja maastoautoja.

NISSAN varaosat

Vaikka japanilaisen valmistajan ensimmäisiä autoja markkinoitiin pääasiassa Australissa, nykyisin Nissan vie autoja ympäri maailman. Ajoneuvojen kokoonpano sisältää sekä pieniä että isoja perheautoja, kuten myös urheiluautoja ja maastoautoja.

OPEL varaosat

Alunperin saksalainen (nykyisin General Motorsin alaisuudessa) autonvalmistaja Opel ei markkinoi ajoneuvojaan vain Euroopassa, vaan myös maissa kuten Kiina, Australia ja Singapore. Asiakkaat arvostavat luotettavuutta, jota Opelin lukuisat mallit tarjoavat.

PEUGEOT varaosat

Ranskalainen autonvalmistaja Peugeot, aloitettuaan autojen myynnin vuonna 1891, on maailman vanhin autobrändi. Äskettäin Peugeot on liittynyt Citroėnin kanssa ja muodostanut PSA Citroėn Groupin, joka on myös Volkswagen AG:n takana, joka on Euroopan suurin autonvalmistaja.

PONTIAC varaosat

Pontiac oli yhdysvaltalaisen General Motors Companyn (GM) alabrändi, kunnes se ei jatkanut yhteistyötä GM:n kanssa vuoden 2010 konkurssin jälkeen. Pontiac käsittää urheiluautoja keskihinnastossa, joita on markkinoitu nuoremmalle kohdeyleisölle. Erityisesti Firebird Trans Am -malli nautti laajaa suosiota, kun se tähditti erästä erittäin menestyksekästä yhdysvaltalaista tv-sarjaa 1980-luvun puolivälissä.

PORSCHE varaosat

Porsche on monille kuljettajille brändi, joka käsittää urheiluautoja, alkaern suuresta läpimurrosta Porsche 911:n kanssa vuonna 1963. Porsche on myös yksi harvoista autonvalmistajista, joka on myös ollut mukana renkaiden kehittämisessä.

PROTON varaosat

Malesialainen autonvalmistaja Proton syntyi vuonna 1983 japanilais-malesialaisen Mitsubishin ja Heavy Industries of Malaysian yhteistyön mukana. Se aloitti tuotannon 1985.

RENAULT varaosat

Renault on yksi Euroopan parhaiten myyviä autobrändejä. Renault'lla on kattavan mallitarjontansa avulla paras ajoneuvo kaikkiin tarpeisiin.

ROLLS-ROYCE varaosat

Perinteikkäänä englantilaisena bröndinä Rolls-Roycella on ollut pitkä suhde luksuslimusiinien kanssa. Erityisesti jäähdyttimen maskotti, Spirit of Ecstacy -tuotemerkki, korostaa Rolls-Roycen  olevan omassa luokassaan. Volkswagen Groupin hankittua sen 1998 korkean luokan brändi annettiin BMW:lle vuonna 2000.

ROVER varaosat

Rover on brittiläinen autobröndi, joka omaa pitkän ja rikkaan yhtiöhistorian. Sen viikinkisotavenekuvio suunniteltiin 1980-luvun puolivälissä.

SAAB varaosat

Ruotsalainen brändi Saab edustaa luotettavia ja pitkään kestäviä huippuautoja.

SEAT varaosat

Espanjalainen autonvalmistaja Seat perustettiin 1950 ja se on kuulunut Volkswagen Groupiin 1990-luvun puolivälistä lähtien. Se on erikoistunut pieniin ja isoihin perheautoihin.

SKODA varaosat

Tsekkiläinen ajoneuvovalmistaja Skoda perustettiin vuonna 1925 Laurinin ja Klementin liiton myötä. Autonvalmistuksen sisältä brändi hankittiin Volkswagen AG:lle vuonna 1991, mistä on seurannut tuloksekas aikakausi Skodalle.

SMART varaosat

Nämä pienet ja kompaktit Daimler AG -brändin autot ovat hyvin suosittuja, erityisesti paljon kaupungissa matkustavien joukossa.

SSANGYONG varaosat

Etelä-Korean neljänneksi suurin autonvalmistaja SsangYong on erikoistunut nelivetoajoneuvoihin. SsangYong liittyi Mercedes-Benzin tekniseksi kumppaniksi vuonna 1991.

SUBARU varaosat

Subaru on maailmanlaajuisesti suurin nelipyöräisten ajoneuvojen valmistaja. Tehokkaiden maastoautojen lisäksi japanilainen autonvalmistaja tarjoaa pieniä ja suuria perheautoja.

SUZUKI varaosat

Japanilainen autoyhtiö Suzuki perustettiin 1909 and se alkoi kehittää kompakteja autoja niinkin aikaisin kuin 1937. Jopa nykyään Suzuki erikoistuu pääasiassa pieniin perheautoihin, lisättynä joillakin suuremmilla malleilla, kuten useilla maastoautoilla.

TESLA varaosat

California-lähtöinen yhtiö Tesla Motors, Inc. erikoistuu sähköautoihin ja sähkökäyttöisiin juniin. Tavoitteenaan rakentaa päästöttömiä autoja Tesla on valmistanut joitakin automalleja ja myy lukuisia komponentteja muille autoyhtiöille.

TOYOTA varaosat

Vuonna 2007, Japanin Toyota Motor Corporation nousi maailmanlaajuisesti suurimmaksi autonvalmistajaksi yli 9,5 miljoonalla myydyllä ajoneuvollaan. Sen luotettavuus on erityisesti arvostettu kuljettajien kesken ympäri maapallon. Sen automallien valikoima kattaa kaikki kategoriat ja luokat.

VOLKSWAGEN varaosat

Saksalainen autoyhtiö Volkswagen on Euroopan suurin autonvalmistaja ja se on maailmanlaajuisesti kolmannella sijalla. Isäntäyhtiö, Volkswagen AG, myy autoja Audin, Bentleyn, Bugattin, Ducatin, Lamborghinin, MANin, Porschen, Scanian, Seatin, Skodan ja VW:n alaisuudessa. Volkswagenin kulttiauto 1900-luvulla oli Volkswagen kupla.

VOLVO varaosat

Volvo on ruotsalainen autonvalmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman suuria perheautoja, loisto- ja luksusautoja, sekä myös maastoautoja. Volvon autot ovat yleisesti kuuluisia korkeasta kestävyydestään.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG