ico 09-42 59 86 03 ico

Vanteet Volkswagen mukaan

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Valitse ajoneuvon malli

Valmistaja:
malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:


Volkswagen vanteet

Volkswagen vanteet ovat nyt saatavilla myös rengas-online.com verkkokaupasta, mistä tilaat ne itsellesi edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella. Alumiinivanteet ovat kätevä tapa paitsi nostaa ajoneuvosi jälleenmyyntiarvoa, myös parantaa sen ulkonäköä. Verkkokaupassamme on saatavilla kaikki suosituimmat merkit mukaan lukien AEZ, Enzo ja Dezent sekä kaikilta valmistajilta löydät useita eri vaihtoehtoja yleisimpiin henkilö-, SUV- ja pakettiautoihin.

Sopivien vanteiden valinta

Oikeanlaiset alumiinivanteet on helppo valita, kun perustiedot ovat selvillä. Valintaan tarvitset tiedot sopivasta vannekoosta, offsetistä ja pulttijaosta. Offset tarkoittaa vanteen laipan etäisyyttä ulkoreunaan, mikä puolestaan kertoo miten vanne asettuu auton alle. Pulttijako puolestaan ilmaisee kiinnitysreikien määrän ja niiden etäisyyden toisiinsa. Se voi vaihdella mallista riippuen, joten on hyvä olla tarkkana. Vannekoko osaltaan luonnollisesti ilmoittaa sen koon ulkoreunalta mitattuna, jonka tulee olla sama sekä renkaissa että vanteissa. Kun sopiva vannekoko ja muut perustiedot ovat selvillä, saat kattavan listan soveltuvista tuotteista helpoiten rengashaun avulla.

Ostamalla vanteet verkosta säästät

Tekemällä vanneostokset verkkokaupassa rengas-online.com verkkosivuilla säästät todennäköisesti huomattavia summia vannekuluissa. Edullisimpien hintojen lisäksi ylpeyden aiheemme on nopea kuljetus. Lähetä tilaus meille jo tänään ja hanki uudet Volkswagen vanteet edulliseen hintaan!

Vannemerkit

Vannekoot

Vannemerkit koon mukaan

Vanteet automerkin mukaan

• Luettelo Aluvanteet Volkswagen-malleista:• Luettelo Pyörät Volkswagen-malleista:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 16.02.2020 02:16