Vanteet Saab mukaan

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Valitse ajoneuvon malli

Valmistaja:
malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:


Saab vanteet

Saab vanteet tilaat itsellesi helpoiten ja varmasti edulliseen hintaan Rengas-Onlinen suuresta rengas- ja vannevalikoimasta. Tilatessasi uudet alumiinivanteet suoraan meiltä saat tuotteille normaalin 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden lisäksi ilmaisen kuljetuksen ostaessasi useamman tuotteen kerrallaan. Mallistostamme löydät kaikki suosituimmat merkit, kuten Dezent, AEZ, DOTZ ja Enzo.

Saab vanteet ja niiden valitseminen Sopivien vanteiden valinnassa tulee ulkonäön lisäksi kiinnittää huomiota muutamiin eri seikkoihin. Näitä ovat esimerkiksi vannekoko, vanteen offset ja sen pulttijako. Pulttijaolla tarkoitetaan luonnollisesti sen pulttireikien asettelua vanteessa. Siitä sinun tulee tietää niiden vierekkäisten reikien etäisyys toisiinsa sekä pulttikehän halkaisija. Offset puolestaan tarkoittaa vanteen keskiön etäisyyttä suhteessa sen ulkoreunaan, eli mitä pienempi offset luku on, sitä kauempana keskiö on sen ulkoreunasta. Vannekoko puolestaan on oleellinen tietää, jotta voit valita sopivan kokoiset renkaat vanteillesi. Jos oikean vanteen valitseminen tuntuu hankalalta, niin Rengas-Onlinen verkkosivuilta löytyvä vannehaku helpottaa sopivien vanteiden löytämisessä. Siinä sinun tulee syöttää vain oman ajoneuvosi merkki ja malli, minkä jälkeen saat kattavan listan sopivista tuotteista.

Alumiinivanteet edullisemmin verkkokaupasta Rengas-Onlinen verkkokaupasta tilatessasi voit säästää merkittäviä summia vannehankinnoissa, sillä hintamme ovat lähes poikkeuksetta alle listahintojen. Lähetä tilaus meille siis heti ja saat tuotteet kotiisi toimitettuina vain noin neljässä päivässä.

Vannemerkit

Vannekoot

Vannemerkit koon mukaan

Vanteet automerkin mukaan

• Luettelo Aluvanteet Saab-malleista:• Luettelo Pyörät Saab-malleista:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 29.05.2020 02:36