Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

RIAL Aluvanteet

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Vaikka toimituksessa olisi useista varmistuksista huolimatta vaikeuksia, ilmoitamme niistä pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Rial alumiinivanteet

Rial alumiinivanteet ovat erittäin tyylikkäitä ja laadukkaita vanteita, mitkä sopivat lähes kaikille automalleille. Valikoima pitää sisällään niin hienostuneita kuin erittäin räväköitä ja katseen kääntäviä vannemalleja. Saksalainen vannevalmistaja on erittäin suosittu ympäri maailmaa, mutta Suomesta valmistajan tuotteita on hieman hankalampi löytää. Internetistä tilaamalla pääset valitsemaan Rial vanteet kymmenien tyylikkäiden mallien joukosta. Vannekokoja on saatavilla aina 15-tuumaisista jopa 22-tuumaisiin saakka.

Malliston helmiä ovat pulverimaalatut mallit, joita on saatavilla harmaina, mustina ja useita värejä yhdistelevinä malleina. Valitse tyylikkäät Rial alumiinivanteet ja muuta autosi edullisesti tyylikkäämmäksi Vanteilla on erittäin helppo muuttaa autosi tyyliä ja yleensä se onkin halvin ja yleisin tapa aloittaa auton ehostaminen. Rial vanteet ovat yhteensopivia ilmanpainesensoreiden kanssa. TPMS eli Tire Pressure Monitoring System on tyypillinen uusissa autoissa ja kaikki tarvikevanteet eivät ole sensoreiden kanssa sopivia. Ole myös tarkkana pulttijaon, keskiön suuruuden ja ET:n eli Offsetin suhteen vanteita valitessasi.

Osta laadukkaat vanteet edullisesti netistä Nettihinnat on erittäin alhaisia verrattuna Suomen hintatasoon. Vanteiden ja renkaiden ollessa kymmeniä prosentteja edullisempia ja niiden toimitusten tapahtuessa sinulle täysin maksuttomasti voidaan Rengas-Online verkkokaupan todeta olevan loistava paikka vanne- ja rengasostoksillesi. Voit tilata myös valmiiksi asennetun rengassarjan vanteineen, milloin voit itse vaihtaa ne autoosi vaikka kotipihallasi. Tilaa nyt laadukkaat Rial alumiinivanteet ja muuta autosi tyylikkäämmäksi!