Vanteet Mercedes-Benz mukaan

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Valitse ajoneuvon malli

Valmistaja:
malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:


Mercedes-Benz vanteet

Mercedes-Benz vanteet valikoimasta löydät laadukkaat alumiinivanteet ja alkuperäisvanteet erittäin edullisin hinnoin. Vanteita on tarjolla kaiken kokoisille henkilöautoille, maastureille, kaupunkimaastureille ja kevytkuorma-autoille. Kaikkien vannepakettien mukana toimitetaan aina tarvittavat vaihtopultit, soviterenkaat, vannesuojat ja Euroopan hyväksynnät täyttävät käyttölupalausunnot.

Vanteiden valitseminen ja vertailu Vanteiden vertaileminen on tehty sinulle helpoksi Rengas-Online verkkokaupasta löytyvällä editorilla, jolla voit katsoa miltä vanteet näyttävät autosi alla. Vanteita valitessasi sinun tulee tietää autosi tarkka malli ja vielä parempi on, jos tiedät vanteidesi pulttijaon, offsetin sekä mitat. Vannesarjan voit tilata myös renkaiden kanssa, jolloin voit valita valmiiksi asennetun paketin, mikä tarkoitta, että vanteet ja renkaat toimitettaan tasapainotettuina ja vanteille asennettuina.

Rengas-Onlinen Mercedes-Benz vanteet osastolta löydät tuotteita kymmeniltä laatuvalmistajilta lähes kaikissa vanneko’oissa. Alumiinivanteet ovat yleistyneet viimevuosien aikana ja jo lähes syrjäyttäneet perinteiset peltivanteet markkinoilta. Suurin syytähän on vanteiden laadun parantuminen ja niiden tyylikkyys. Oikeilla vanteilla muutat autosi ulkonäyn kertaheitolla huomattavasti tyylikkäämmäksi ja ylellisemmäksi.

Tilaa Mercedes-Benz vanteet nyt todella edullisesti Rengas-Onlinelta Vanteiden hinnat ovat verkossa huomattavasti edullisempia kuin Suomen rengasliikkeissä ja tuotteille tarjottavan ilmaisen kuljetuksen ansiosta voit tilata ne vaikka suoraan lähimpään rengasliikkeeseesi, missä renkaat ja vanteet voidaan asentaa autoosi. Teet siis vain ostoksesi verkossa ja säästät noin neljänneksen hinnoista, mutta voit silti asennuttaa tuotteet autoosi lähimmässä rengasliikkeessäsi. Tämän helpommaksi vanteiden ostamista ei juurikaan voi tehdä.

Vannemerkit

Vannekoot

Vannemerkit koon mukaan

Vanteet automerkin mukaan

• Luettelo Aluvanteet Mercedes-Benz-malleista:• Luettelo Pyörät Mercedes-Benz-malleista:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 29.05.2020 02:35