Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

itWheels Aluvanteet

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Vaikka toimituksessa olisi useista varmistuksista huolimatta vaikeuksia, ilmoitamme niistä pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

ItWheels alumiinivanteet

ItWheels alumiinivanteet ovat Saksalaisen valmistajan laatutuotteita, joiden hinnat ovat kuitenkin maltilliset. Erinomaisen hinta-laatusuhteen omaavat alumiinivanteet ovat erinomainen valinta sinunkin autollesi. Kymmenille automerkeille soveltuvat itWheels vanteet sopivat muun muassa useimmille Audi, BMW, Honda, Mazda, Mini, Nissan, Toyota ja Subaru automalleille. ItWheels alumiinivanteet ja niiden laatu Tarkan laaduntarkastuksen läpikäyvät tuotteet ovat aina turvallisia ja virheettömiä. Erittäin tyylikkäitä vannemalleja sisältävä mallisto tarjoaa sinulle reilusti valinnanvaraa. Suosioon nousseet värilliset vannemallit, kuten mustat, harmaat, matta värit ja valkoiset vanteet ovat myös osana laajaa valikoimaa. Mallistot on nimetty hauskasti mallistoa edustavan tytön mukaisesti ja mallistojen nimet ovatkin Emma, Emmanuelle, Gabriella, Julia, Michellle ja Sofia.

Mallistot sisältävät tuotteita perinteisen tyylikkäistä viisipuolaisista vanteista aina pienintäkin yksityiskohta myöden suunniteltuihin monipuolaisiin ja monivärisiin malleihin. Vanteita valitessa sinun tulee olla tarkkana automalisi pulttijaosta, keskiön halkaisijasta sekä tietää sopiva Offset sekä eturenkaille että takarenkaille. Osta laatuvanteet edullisemmin netistä Rengas-Online verkkokaupan vannevalikoima on erittäin kattava ja se sisältää satoja tyylikkäitä ja laadukkaita vanteita, joiden myyntihinnat on huomattavasti Suomen hintatason alapuolella. Voit valita myös koko paketin, mikä toimitetaan sinulle ilmaisella kuljetuksella ja renkaat vanteille asennettuna sekä tasapainotettuina.