Vanteet Ford mukaan

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Valitse ajoneuvon malli

Valmistaja:
malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:


Ford vanteet

Rengas-Online verkkokaupasta löydät tyylikkäät Ford vanteet useilta laatuvalmistajilta. Kaikille Ford malleille on tarjolla loistava valikoima tyylikkäitä alumiinivanteita sekä alkuperäisiä peltivanteita. Alumiinivanteet on helpoin tapa tehdä autostasi näyttävämmän näköinen ja mikä parasta, alumiini vanteiden hinnat ovat laskeneet erittäin alhaisiksi verkkokauppojen ja kilpailun lisääntyessä. Mitä sinun tulee tietää vanteita valitessasi? Vaikka olet löytänyt Ford vanteet osastollemme tulee sinun vielä tietää autosi tarkka malli tai vanteidesi tarkka koko sekä pulttijako. Pulttijako ilmoitetaan muodossa 5x100, mikä tarkoittaa että vanteessa on viisi pultin aukkoa ja 100mm etäisyydellä toisistaan. Pulttijako on helppo tarkistaa autosi käsikirjasta tai Googlettamalla.

Rengas-Onlinen valikoimasta löytyvät vannemerkit Rengas-Online verkkokauppa myy vain laatuvalmistajien vanteita, joihin lukeutuvat muun muassa, AEZ, ATS, Alcar, Alutec, Dezent, Dotz, Anzo, Rial ja itWheels. Satojen vannemallien joukosta löydät perinteiset viisipuolaiset alumiinivanteet sekä esimerkiksi muodikkaat mustat, graniitinharmaat ja kromiset vanteet. Tilatessasi vanteet tulee sinun yleensä tilata myös renkaat, joita Rengas-Online verkkokaupassa on tarjolla tuhansittain. Voit tilata renkaat ja vanteet valmiiksi koottuna pakettina, jolloin pystyt itse vaihtamaan uudet renkaat ja vanteet autoosi.

Tilaa Ford vanteet helposti ja edullisesti Rengas-Online verkkokaupasta Ilmainen toimitus ja edulliset hinnat ovat suurimpia syitä Rengas-Onlinen valintaan. Verkkokaupassa on myös yksi Suomen parhaista asiakaspalveluista, jossa osaavat asiakaspalvelijat auttavat sinua rengas- ja vannevalinoissasi sekä vastaavat kaikkiin kysymyksiisi.

Vannemerkit

Vannekoot

Vannemerkit koon mukaan

Vanteet automerkin mukaan

• Luettelo Aluvanteet Ford-malleista:• Luettelo Pyörät Ford-malleista:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 29.05.2020 02:34