Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

ENZO Aluvanteet

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Vaikka toimituksessa olisi useista varmistuksista huolimatta vaikeuksia, ilmoitamme niistä pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Enzo alumiinivanteet

Enzo alumiinivanteet ovat Saksassa valmistetut erinomaisen hinta-laatusuhteen omaavat perusvanteet, joilla on helppo kohentaa autosi ulkonäköä. Laadukkaat, mutta edulliset Enzo vanteet toimitetaan pulttien/muttereiden, vannesuojien ja automallillesi sopivien keskitysrenkaiden (soviterenkaiden) kanssa. Voit myös tilata renkaat yhdessä vanteiden kanssa, jolloin tuotteet toimitetaan valmiiksi asennettuina ja tasapainotettuina. Vanteita on tarjolla lähes kaikille automalleille ja Rengas-Online sivustolla olevan haun avulla voit rajata näytettäväksi vain omalle automallillesi soveltuvat vanteet.

Mitä sinun tulee tietää tilatessasi vanteita? Niin kuin jo mainittiin on Rengas-Onlinella toimiva haku, mutta jos olet etsimässä autollesi suurimpia mahdollisia vanteita tai jotain muuta perusvanteista poikkeavaa tulee sinun tarkistaa automallisi pulttijako, keskiön koko sekä ottaa selvää suurimmista istuvista vanteista tai muista poikkeavista asioista. Alumiinivanteet kiinnitetään aina omilla pulteilla tai muttereilla, joissa on vanteeseen istuva kartio, joten varmista tilauksen saatuasi, että vaihdat ne vanteiden vaihdon yhteydessä.

Osta Enzo alumiinivanteet edullisesti netistä Tilaamalla Enzo vanteet netistä säästät ostoksissasi jopa neljänneksen tai jopa enemmän, jos tilaat vanne- ja rengas sarjan samalla kerralla. Valitse omasi kymmenistä tyylikkäistä vannemalleista ja tilaa ne jo tänään. Ystävällinen asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään löytämään oikeat tuotteet, jos olet epävarma vanteiden sopivuudesta tai sinulla on muita ongelmia tilauksen tekemisessä.