Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

DOTZ Aluvanteet

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Vaikka toimituksessa olisi useista varmistuksista huolimatta vaikeuksia, ilmoitamme niistä pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Dotz alumiinivanteet

Dotz alumiinivanteet ovat massasta edukseen erottuva vannemerkki, mikä on kehitetty erityisesti tuning piirejä silmälläpitäen. Pienintä yksityiskotaa myöden suunniteltujen vanteiden ulkonäkö on erittäin ylellinen ja siksi ne sopivat käytettäviksi erityisesti rakennelluissa autoissa. Vannemalliston mustat ja harmaat alumiinivanteet ovat nousseet huimaan suosioon ja niitä on saatavilla kymmenissä malleissa, joiden joukkoon lukeutuu muun muassa monipuolaiset Shift, Fast Fifteen Dark, Territory Dark, Rapier Dark, Mugello Dark ja Rapier sekä viisipuolaiset Hanzo ja Freeride Peak.Dotz alumiinivanteet ovat saatavilla useilla eri pulttijaoilla, mikä tarkoittaa niiden sopivan lähes kaikille yleisimmille automalleille. Rengas-Onlinen hakua käyttämällä löydöt helposti omalle autollesi sopivat Dotz vanteet. Muun muassa Audi, BMW, Ford Alfa Romeo, Honda ja Dodge autovalmistajien autoille on tarjolla kymmeniä tyylikkäitä vannemalleja useissa eri ko’oissa. 15-21-tuumaisina saatavilla olevat Dotz vanteet ovat loistava valinta sinunkin autollesi.

Dotz alumiinivanteet edullisesti netistä Vantaiden myyntihinnat ovat netissä huomattavasti Suomen hintatasoa alempana ja kun tuotteet toimitetaan ilmaisella kuljetuksella on säästösi taattu. Tuotteet toimitetaan täydellisenä pakettina, mikä pitää sisällään vanteiden kanssa yhteensopivat pultit tai mutterit, vannesuojat ja keskitysrenkaat (automallikohtaiset sovitusrenkaat). Jos et ole 100% varma vanteiden sopivuudesta autollesi, on ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu aina valmiina auttamaan sinua sopivien tuotteiden valitsemisessa.