Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

DEZENT Aluvanteet

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Vaikka toimituksessa olisi useista varmistuksista huolimatta vaikeuksia, ilmoitamme niistä pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

DEZENT alumiinivanteet

DEZENT alumiinivanteet ovat valintasi, kun haluat erottautua joukosta. Nämä erittäin tyylikkäät vanteet herättävät autosi henkiin aivan uudella tavalla. Dezent, Enzo, Dotz ja AEZ –vanteet ovat kaikki peräisin samalta tehtaalta ja ne kaikki käyvät läpi erittäin tarkan 10-kohtaisen laadunvalvonta ohjelman, minkä takia voit aina luottaa niiden laatuun. Alcarin 3D-mittauslaitteilla kaikki vanteiden ominaisuudet vielä tarkastetaan. Niille tehdään röntgen- ja tiheysmittaukset sekä joustavuustestit turvallisuuden varmistamiseksi.

Ostamalla vanteesi suoraan Rengas-Onlinestä, saat tuotteille myös 30-päivän vaihto- ja palautusoikeuden, joten voit huoletta tehdä ostoksia meiltä. Vanteiden valitseminen – DEZENT alumiinivanteet Sopivien vanteiden valitseminen on nyt helppoa, sillä sivustollamme on käytössä hakukone mihin voit syöttää autosi tiedot, minkä jälkeen kone etsii sinulle sopivimmat mallit. Ennen tilausta on vielä hyvä varmistaa että vanteiden offset ja pulttijako ovat varmasti sopivat.


Nämä tiedot löydät helposti myös autosi ohjekirjasta. Pulttijaolla tarkoitetaan vanteiden reikien sijoittelua, mistä sinun tulee varmistaa ainoastaan vierekkäisten reikien väli ja pulttikehän halkaisija. Tilaa edullisesti netistä ja säästä Rengas-Onlinen verkkokaupasta tilaat alumiinivanteet edullisesti ja saat ne kotiisi toimitettuina vain noin neljässä päivässä. Tilaamalla edullisesti netistä voit rahan lisäksi säästää aikaa, sillä eri vanteiden ja merkkien vertailu on nyt helpompaa kuin koskaan ennen. Tee siis tilaus heti ja säästä.