Vanteet BMW mukaan

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Valitse ajoneuvon malli

Valmistaja:
malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:


BMW vanteet

BMW vanteet kaikkiin suosituimpiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin ja maastureihin tilaat kätevästi suoraan Rengas-Onlinen verkkokaupasta, mistä saat myös ostamillesi tuotteille normaalin 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden.

Verkkokaupastamme löydät parhaat alumiinivanteet kaikille suosituimmilla BMW merkkisille autoille huippumerkeiltä, kuten AEZ ja Dezent. Sopivien vanteiden valinta Vanteiden valinnassa on muutamia seikkoja, mitkä tulee huomioida ennen lopullista ostopäätöstä. Vanteen ulkonäön lisäksi näitä ovat esimerkiksi vannekoko, offsetti ja pulttijako. Pulttijaolla tarkoitetaan sitä, miten vanteiden reiät ovat aseteltu, eli pulttikehän halkaisija ja vierekkäisten reikien välinen etäisyys. Offsetti puolestaan tarkoittaa etäisyyttä vanteen laipasta keskilinjaan nähden. Vannekoko puolestaan tarkoittaa sitä, minkä kokoiset renkaat niihin sopivat. Kaikki nämä tiedot ovat helpoiten selvitettävissä autosi ohjekirjasta. Sopivien vanteiden valinnassa auttaa mieluusti myös ystävällinen asiakaspalvelumme sekä käytössäsi on myös sivuiltamme löytyvä vannehaku, mistä voit selata autoosi soveltuvia vanteita kätevästi syöttämällä vain autosi merkin ja mallin.

Alumiinivanteet netistä halvalla Tilatessasi BMW vanteet suoraan Rengas-Onlinen verkkokaupasta voit säästää huomattavia summia hinnoissa sekä saat tilattua tuotteet kätevästi vaikkapa lähimpään rengashuoltoosi. Edulliset hintamme ovat saavutettu perinteisiä rengasliikkeitä alhaisemman kulurakenteen ansiosta, minkä takia lähes kaikki tuotteemme ovat hinnoiteltu alle listahintojen. Varustamalla autosi uusilla alumiinivanteilla voit muuttaa auton ulkonäköä huomattavasti parempaan suuntaan pienellä investoinnilla. Tästä syystä vanteet ovatkin erittäin suosittu lisäosa autoihin, sillä muutaman sadan euron investoinnilla voit lisätä autosi jälleenmyyntiarvoa jopa tuhannella. Tilaamalla uudet vanteesi suoraan meiltä saat tuotteille nopean toimituksen ja ystävällisen asiakaspalvelun lisäksi myös 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden, jotta voit tehdä ostoksesi huoletta. Tee tilaus siis heti ja anna autollesi ulkonäkö, minkä se ansaitsee.

Vannemerkit

Vannekoot

Vannemerkit koon mukaan

Vanteet automerkin mukaan

• Luettelo Aluvanteet BMW-malleista:• Luettelo Pyörät BMW-malleista:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 29.05.2020 02:34