Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

ATS Aluvanteet

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Vaikka toimituksessa olisi useista varmistuksista huolimatta vaikeuksia, ilmoitamme niistä pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

ATS alumiinivanteet

Saksalaiset ATS alumiinivanteet ovat valintasi, kun haluat laatua. Nämä erittäin hyvän kestävyyden ja tyylikkään ulkonäön omaavat vanteet ovat vaihtoehto moneen eri käyttöön. ATS mallistosta löydät vanteita monissa eri väreissä ja vannekooissa, mistä löydät sopivan vaihtoehdon lähes autoon kuin autoon. Ostamalla uudet vanteesi suoraan Rengas-Onlinen kattavasta vannevalikoimasta saat myös 30-päivän vaihto- ja palautusoikeuden ostamillesi tuotteille, joten verkkokaupassamme asioiminen on aidosti turvallista.

ATS alumiinivanteet ja sopiva vannekoko Uuden hakukoneemme ansiosta sopivien vanteiden valinta voi olla nyt helpompaa kuin aikaisemmin, sillä nyt voit syöttää vaan autosi merkin ja mallin, jonka jälkeen kone näyttää sinulle sopivat mallit. Toki ennen lopullista päätöstä on vielä hyvä tarkastaa muutamia teknisiä ominaisuuksia, jotta vanteet varmasti sopivat kulkuneuvoosi. Näitä ovat esimerkiksi offsetti, maksimi vannekoko ja vanteiden pulttijako. Sopivalla pulttijaolla tarkoitetaan, että vanteiden reiät sopivat autosi akseliin. Siitä sinun tulee tietää siis pulttikehän halkaisija sekä vierekkäisten reikien välit.

Offsetti puolestaan ilmaisee etäisyyden vanteen laipasta keskilinjaan nähden, eli kun kiinnityslaippa on ulompana kuin keskilinja se on positiivinen offsetti. Tilaamalla aluvanteet verkosta säästät Ostamalla uudet vanteesi suoraan Euroopan suurimmalta online-rengaskauppiaalta voit säästää merkittävästi hinnoissa, sillä Rengas-Onlinessä hinnoittelemme tuotteet lähes poikkeuksetta listahintojen alle. Tee siis tilaus ja hanki autoosi uudet vanteet jo tänään.