Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

ALCAR Aluvanteet

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Vaikka toimituksessa olisi useista varmistuksista huolimatta vaikeuksia, ilmoitamme niistä pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Alcar alumiinivanteet

Alcar alumiinivanteet ovat korkealaatuisia jälkiasennusvanteita, mitä valmistetaan kaikille auto malleille. Loistavan tuotevalikoiman omaava Alcar valmistaa vanteensa Saksassa samalla tehtaalla, missä muut merkin omistukseen kuuluvat tuotteet, kuten AEZ, Dezent, DOZ ja Enco-vanteet valmistetaan. Alcar alumiinivanteet omaavat erinomaisen hinta-laatusuhteen. Hinnaltaan keskihintaluokkaan sijoittuvat tuotteet on valmistettu tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa ja niiden laatu on testattu muun muassa joustavuus- röntgentesteillä. Materiaalit on Norjalaista ja Dubailaista alkuperää ja tuotteet on viimeistelty pulverimaalein tai jopa Suomen talven kestävillä akryylilakkapinnoitteilla. Kyseessä on siis huippuluokan vanteet. Vanteiden tyylit vaihtelevat monipuolaisista tyylikkäisiin Y-kuvioihin. Värejä on saatavilla useita ja voitkin olla varma löytäväsi omalle autollesi täydellisen vannemallin Alcarin valikoimasta.

Mitä sinun tulee tietää vanteita valitessasi? Automerkistä ja mallista riippuen pulttijako ja navan halkaisija ovat erilaisia ja näiden tietojen kanssa sinun tulee olla tarkkana valitessasi alumiinivanteitasi. Rengas-Online on tallentanut tietokantaansa yleisimpien automallien kanssa yhteensopivat tuotteet, joten voit myös käyttää käytännöllistä hakua vanteita valitessasi. Tilaamalla vannepaketin eli renkaat ja vanteet säästät normaaliakin enemmän ja tuotteet toimitetaan sinulle ilmaisella kuljetuksella ja valmiiksi asennettuina sekä tasapainotettuina. Tilaa Alcar alumiinivanteet edullisesti Rengas-Onlinelta Alumiinivanteet ovat pieni sijoitus autosi ulkonäköön ja ajettavuuteen. Laadukkaat aluvanteet kestävät jopa kauemmin kuin autosi ja siksi niiden valinnassa kannattaa olla tarkkana. Jos tilaamasi tuotteet eivät ollutkaan aivan mitä odotit, on sinulla 30 päivää aikaa palauttaa tai vaihtaa ne.