Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

AEZ Aluvanteet

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Vaikka toimituksessa olisi useista varmistuksista huolimatta vaikeuksia, ilmoitamme niistä pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

AEZ alumiinivanteet

AEZ alumiinivanteet kuuluvat vannevalikoima helmiin ja niiden laatuun voit aina luottaa. Saksassa valmistetut AEZ alumiinivanteet ovat tunnetun Alcar valmistajan keulakuvan toimiva vannesarja, mikä pitää sisällään kymmenissä eri ko’oissa saatavilla olevia tyylikkäästi suunniteltuja ja huolellisesti valmistettuja vanteita. Yksityiskohtaisesti suunnitellut ja näyttävän näköiset vanteet tekevät autosta kuin autosta ylellisemmän näköisen ja antavat uutta puhtia ajettavuuteen.

Rengassarjan kanssa tilattuna vanteiden hinta on halvimmillaan ja Suomen hintatasoon verrattuna hinnat ovat erittäin alhaiset. Alumiinivanteet kannattaa valita huolellisesti Tuotteita valitessasi sinun kannattaa ottaa selvää, minkä kokoiset vanteet istuvat parhaiten automallillesi. Kun tiedot ovat selvillä, pääset valitsemaan omaa silmääsi miellyttävimmät vanteet satojen tyylikkäiden mallien joukosta. Löydät sopivat vannemallit niin henkilöautoille, pakettiautoille kuin kaupunkimaastureillekin. Vanteiden valinnassa pulttijako, Offset, leveys ja halkaisija tulee olla tiedossasi.

Rengas-Online verkkokaupan hakutoiminto auttaa sinua löytämään autollesi sopivankokoiset alumiinivanteet, mutta halutessasi maksimi koon tulee sinun selvittää se ennen tilauksen tekemistä. Osta laadukkaat AEZ alumiinivanteet edullisesti netistä Erinomaisen hinta-laatusuhteen omaavat tuotteet saat netistä nyt jopa neljänneksen Suomen myyntihintoja edullisemmin. Vain muutaman arkipäivän kuluessa toimitettavat tuotteet ja täysi palautus- ja vaihto-oikeus takaavat ostosten helppouden ja edullisuuden.