Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

Vanteet

Vanteet viimeistelevät ajoneuvon ulkoasun. Riippumatta siitä, ovatko ne urheilulliset vai elegantit, on tärkeää, että ne sopivat auton ja kuljettajan luonteeseen. Sitä tarjoamme sivustolla rengas-online.com: sopivia vanteita kaikille. Meillä on suuri valikoima kevytmetalli- ja teräsvanteita. Selaa verkkokauppaamme ja tilaa vanteet, jotka sopivat sinulle parhaiten. Näin se toimii: syötä autosi valmistaja, malli ja tyyppi. Näytämme sinulle vain vanteita, jotka on lisensoitu ajoneuvollesi.

Alufelgen

Rim lajit:

Kevytmetalli- vai teräsvanteet

Syksyllä monet kuljettajat vaihtavat kevytmetallivanteista teräsvanteisiin, koska teräs sopii talveen hyvin – tiesuola ei vahingoita niitä ja lika on pyyhittävissä helposti pois. Mutta se ei tarkoita sitä, että heidän pitäisi pysytellä piilossa – ja myös vanhojen hyvien aikojen pölykapseleita on saatavilla. Nykyään kuitenkin monet valmistajat tarjoavat komeita malleja, vaikka ei kuitenkaan niin koristeellisia kuin kevytmetallivanteet, koska metalliseokset ovat joustavampia ja sitkeämpiä. Toisaalta teräsvanteet tekevät vaikutuksen niiden karulla ja jämerällä ulkomuodollaan, mikä tekee niistä suosittuja maastoajoneuvojen kuljettajien keskuudessa. Kun osutaan kadunvarsikivetyksiin, tai jopa kiviin, metallivanteita voidaan silti käyttää. Kevytmetallivanteita pitää käsitellä varoen, sillä ne vaurioituvat helpommin. Kevyellä materiaalilla on kuitenkin muotoilun lisäksi toinenkin etu, se auttaa säästämään polttoainetta. Tämä on on asia, jonka eteen teräsvanteiden valmistajat tekevät työtä – ensimmäiset tulokset löydät kaupasta. Lopulta monet kuljettajat valitsevat tämän vanneratkaisun halvempien hintojen vuoksi, eivätkä teräsvanteet jää toiseksi kevytmetallivanteille matkustusmukavuuden suhteen.

Suuri valinta, pienet hinnat

Voit käyttää kevytmetallivanteita myös talvella. Monet tuotteet ovat jauhemaalattuja, jolloin ne kestävät ympäristöoloja paremmin, kuten tiesuolaa ja hiekkaa. Säännöllinen puhdistus on kuitenkin tarpeen. Kesällä voit vain pyyhkiä lian ja jarrupölyn pois, jolloin vanne loistaa taas. Tilausta tehdessäsi näet, miltä uusi vanne näyttää autossasi. Kuvapankistamme löytyvät kaikki automallit ja niihin yhteensopivat vanteet. Lopulta kaikki autot eivät kuitenkaan näytä hyvältä seitsemänpuolaisten kevytmetallivanteiden kanssa. Erityisen ylelliset vanteet on varattu urheilullisille ajoneuvoille ja sopivat niihin luonnostaan. Verkkokaupassamme voit tarkastella tuotevalikoimaamme ilman hermoilua tai turhaa jännittämistä. Toimitamme tilatut tuotteet tilausprosessin lopussa antamaasi osoitteeseen.