ico 09-42 59 86 03 ico


Suosituimmat rengasmerkit

Suosituimmat rengasmerkit on listattuna tällä sivulla ja löydät kätevästi valmistajien suosituimmat rengasmallit listattuna merkkien alta. Listattuna on seitsemän suosituinta rengasvalmistajaa, vaikka enemmänkin voitaisiin listata on melkovarmaa, että löydät tältä jo tältäkin listalta itsellesi täydellisen rengasmallin. Bridgestone on saavuttanut tiensä suosituimmat rengasmerkit listan kärkeen. Myös formuloista tunnetuksi noussut rengasvalmistaja tarjoaa erinomaisen valikoiman korkeansuorituskyvyn renkaita, joiden listan kärjestä löytyy muun muassa Bridgestone Blizzak Spike 01, Blizzak LM-32 ja Ecopia EP150.

Hankook Toisena listalla oleva Hankook on tunnettu erittäin laadukkaista tuotteistaan, joita on tarjolla valtavan valikoiman verran ja löydätkin kaikille automalleille ja tyypeille sopivat renkaat heidän valikoimastaan. Hankook Venus Prime 2 K115 on valmistaja suosituin rengasmalli. Goodyear Maailmanlaajuisesti tunnettu rengasvalmistaja pitää suosituimmat rengasmerkit listan kolmatta paikkaa itsellään ja suosituimmat rengasmallit merkiltä ovat Goodyear Efficient Grip Performance ja Efficient Grip. Dunlop Urheilullisia renkaita valmistava Dunlop tarjoaa loistavan valikoima laadukkaita rengasmalleja, joihin lukeutuvat, muun muassa Dunlop Sport BluResponse sekä Dunlop Sport Maxx RT.

Continental hieman yllätykseksi vasta listan sijalla viisi. Poikkeuksetta vain korkeatasoisia renkaita valmista Continental tarjoaa yhden markkinoiden kattavimmista ja laajimmista rengasvalikoimista. Pirelli Pirelli valmistaa todella laadukkaita kesä- ja talvirenkaita, joista kummatkin rengastyypit mahtuvat heidän omalle top-10 listalleen. Michelin Listan viimeistä sijaa pitävä Michelin on yksi maailman tunnetuimmista rengasvalmistajista, jonka laatuun voit aina luottaa. Useiden kymmenien Michelin rengasmallien joukosta löydät niin korkealaatuiset auton renkaat kuin pakettiautojenkin renkaat. Kun valitset renkaasi näiden valmistajien tuotteiden joukosta et varmasti tule pettymään!

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 14.06.2019 02:00