Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Sava Perfecta 165/70 R13 79T

Sava

Sava Perfecta
165/70 R13 79T

Renkaan koko
165/70 R13 79T  Muuta 
Saatavuus
saatavilla
Renkaat
Kesärenkaat
Nopeus
T: Hyväksytty jopa 190 km/h
EAN
5452000812490
Tuotenro
R-379446
Rengasmerkinnät
DEX
Asiakkaiden arvioinnit

SVH-hinta*   67,50 €
vain
49,39
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 51,13 €

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Kesärengas, jolla on hyvä kilometritulos ja pieni polttoaineenkulutus Aja enemmän vähemmällä. Kestävä Perfecta-kesärengas sopii budjettitietoisille kuljettajille. Vähän polttoainetta kuluttavaa rengasta on helppo käsitellä sekä märissä että kuivissa olosuhteissa.

Pieni polttoaineenkulutus Säästä polttoainelaskuissa. Perfecta-renkaiden kevyt rakenne ja pintakuviointi helpottavat renkaiden pyörimistä sekä vähentävät polttoaineenkulutusta ja CO2 -päästöjä.

Luotettava käsiteltävyys ja jarrutusteho kuivilla ja märillä teillä. Perfecta-renkaat takaavat hyvän käsiteltävyyden sekä kuivissa että sateisissa olosuhteissa. Erityinen kumiseos on optimoitu hyvää märkäjarrutustehoa varten. Pintakuvioinnin leveät urat poistavat veden helposti, jolloin ajoneuvo pysyy hallinnassa.

Hyvä kilometritulos. Enemmän ajokilometrejä samalla rahalla. Perfecta-renkaat on muotoiltu niin, että suurempi kumipinta osuu tiehen. Tällöin renkaat kuluvat hitaammin. Erityinen kumiseos on erittäin kestävää.

Matala melutaso. Hiljaiset renkaat tekevät ajamisesta miellyttävämpää ja vähentävät melusaastetta. Perfecta-renkaiden kulutuspalat on suunniteltu alentamaan melutasoja.

PERFECTA Asiakkaiden arvioinnit

Keskiarvo 187 Testitulokset
Pito kuivalla tiellä
Jarrutusominaisuudet kuivalla tiellä
Pito märällä tiellä
Jarrutusominaisuudet märällä tiellä
Pito lumisella tiellä
Ajomukavuus
Sisäinen melu
Renkaan kuluminen
Polttoaineenkulutus
Ajetut kilometrit 9 729

*Saatavilla olevat listahinnat tarjoavat mahdollisuuden laskea rengasvalmistajien ja jälleenmyyjien välisten myyntihintojen eron nettoperusteisesti. Ne eivät milloinkaan ole maksettavia myyntihintoja tai yleisiä maksettuja hintoja.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.