Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Nokian Rotiiva AT LT235/80 R17 120/117R 10PR

Nokian

Nokian Rotiiva AT
LT235/80 R17 120/117R 10PR

Renkaan koko
LT235/80 R17 120/117R 10PR  Muuta 
Saatavuus
rajallinen määrä
Renkaat
Jokasään renkaat
M+S-merkintä
lumihiutalesymboolilla
Nopeus
R: Hyväksytty jopa 170 km/h
Ply Rate
10  
EAN
6419440282046
Tuotenro
R-216784
Rengasmerkinnät
DEX

vain
246,86
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 248,60 €

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

  • Jämäkkää kestävyyttä
  • Vakaa ja suorituskykyinen niin maantiellä kuin maastossa
  • Aggressiivinen pintakuvio takaa oivallisen ajettavuuden
  • Vankka rakenne, viillonkestävä kulutuspinta

Uusi Nokian Rotiiva AT (All Terrain) rullaa tehokkaasti niin maantiellä kuin maastossa. Vahva erikoisrengas takaa optimaalisen suorituskyvyn tinkimättä turvallisuudesta tai ajomukavuudesta. Se täydentää Nokian Renkaiden monipuoliseen käyttöön suunnatun katumaasturi- ja nelivetomalliston. Rotiiva AT toimii oivallisesti asvaltilla ja soralla, mutta etenee kevyesti myös helpoissa maasto-olosuhteissa. Vankka rakenne ja räätälöity, viillonkestävä kulutuspintasekoitus antavat renkaalle kiiitettävän kestävyyden myös raskaammissa autoissa. Kattava kokovalikoima on suunnattu kevytkuorma-autoihin, suurimpiin katumaastureihin sekä pick-up -tyyppisiin autoihin. Uutuustuotteen aggressiivinen pintakuvio ja erityisesti leveät, kiilloittetut urat maksimoivat pidon ja ajettavuuden nopeasti vaihtelevissa kesäkeleissä. Ainutlaatuisen pintakuvioinnin ansiosta se myös puhdistuu helposti ja kulkee vaivattomasti pehmeällä alustalla.

Vakaata menoa Sulavakäytöksistä ja joutuisaa menoa tehostavat keskirivan stabilaattorit, jotka jäykistävät rengasta. Kuljettajalle tämä tuntuu erinomaisena ajovakautena sekä nopeana reagointina ohjausliikkeisiin. Lisävakautta tuo myös 3D-lamellointi, joka sitoo aktiivisesti renkaan kuviopalat yhteen tiekosketuksessa. Voimakkaasti lamelloidut kuviopalojen osat tukevat toisiaan. Lamellien turha liike lakkaa, mikä parantaa ajettavuutta entisestään. Olkapääalueelle muotoillut jäähdytysrivat kohentavat huonokuntoisilla teillä ja äkisti muuttuvissa olosuhteissa vaivattomasti viihtyvän Rotiiva AT:n kestävyyttä. Pienempi lämmönkehitys merkitsee hitaampaa kulumista, mukavampaa menoa, enemmän ajokilometrejä. Urapohjien kivenpoistajat minimoivat särmikkäiden kivien renkaaseen tunkeutumisen. Näin kivenpoistajat kasvattavat renkaan käyttöikää entisestään ehkäisemällä renkaan rungon vaurioitumista varsinkin kun liikutaan epätasaisilla alustoilla. Räätälöityä tyyliä ja turvallisuutta Ulkonäöltään näyttävässä ja massiivisessa tuotteessa on erilaiset sivupinnat. Asentamisen yhteydessä voitkin räätälöidä tyyliisi sopivan ulkonäön: rouheamman maastoon ja hillitymmän maantielle. Turvallisuutta ja käyttömukavuutta parantaa kulutuspinnasta löytyvä Nokian Renkaiden patentoima kulumismittari.

ARAMID-SIVUSEINÄT – ennen näkemätöntä kestävyyttä

Nokian renkaat Aramid-sivuseinäteknologialla tarjoavat lisäturvallisuutta ja kestävyyttä rankoissa sääolosuhteissa ja vaikeilla teillä. Niiden verrattoman vahvat sivuseinät kestävät todella hyvin kulumaa ja viiltoja. Aramid-kuidut jäykistävät ja vahvistavat sivuseinää, jolloin se kestää paremmin iskuja ja viiltoja.

Samaa materiaalia käytetään ilmailu- ja panssariteollisuudessa. Kuitua käytetään myös luodinkestävissä liiveissä.

Aramid suojelee Nokian renkaita. Nokian renkaat suojelevat henkiä.

*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.