Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Michelin Primacy 4+ 225/45 R17 94W XL

Michelin

Michelin Primacy 4+
225/45 R17 94W XL

Renkaan koko
225/45 R17 94W XL  Muuta 
Saatavuus
saatavilla
Renkaat
Kesärenkaat
Nopeus
W: Hyväksytty jopa 270 km/h
EAN
3528706206115
Tuotenro
D-126290
Rengasmerkinnät
DEX
Asiakkaiden arvioinnit

vain
138,32
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 140,06 €

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Delticom Tuotekuvaus

Michelin Primacy 4+

Koe äärimmäinen turvallisuus MICHELIN PRIMACY 4+ -renkailla!

Hei, tsekkaa MICHELIN PRIMACY 4+! Nämä jätkät pitävät sinut ja seurueesi turvassa, olitpa sitten ajelemassa miten monta mailia tahansa. Kyseessä on kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan ehdotonta turvallisuutta ja kestävyyttä!

  • Pidä kontrolli liukkailla teillä!
    Kun kyse on turvallisuudesta märillä teillä, nämä renkaat ovat ykkösluokkaa! Niillä on paras märkäjarrutustehokkuus, vaikka kulutuspintaa olisi jäljellä, joten voit unohtaa pelottavat liirrot. Ja vesiliirto? Pff, unohda se! Nämä renkaat hallitsevat liukkaiden ja liukkaiden tilanteiden käsittelyn kuin ammattilainen.
  • Kestävää ja luotettavaa – MICHELIN PRIMACY 4+!
    Puhutaanpa kestävyydestä, mitä sanot? MICHELIN PRIMACY 4+ on todellinen huippu! Se on suunniteltu käyttäen fiksuja EverGrip Technologies, jotka antavat renkaalle itsensä uudistavan kulutuspinnan. Se tarkoittaa sitä, että vaikka renkaan pintaa kuluisi, se silti tarjoaa luotettavaa ja turvallista suorituskykyä. Ei huolta näiden renkaiden vaihtamisesta ihan lähiaikoina!
  • Luottamusta pitkälle matkalle!
    Kuka nyt haluaa stressata renkaista? Ei me ainakaan! PRIMACY 4+ -renkailla voit matkailla luottavaisin mielin pitkään. Tämä on mahdollista MaxTouch Construction Technologyn ansiosta, joka pitää renkaan tiukasti yhteydessä tien pintaan, oli kyseessä sitten kiihdyttäminen, jarruttaminen tai kaarreajo – nämä renkaat ovat tukenasi.

Michelin Primacy 4+

Aja ympäristöystävällisesti MICHELINin kanssa!

Ja tässä se hieno juttu tulee – Michelin on omistautunut ympäristön säästämiseen! He ovat sitoutuneet tekemään renkaistaan energiatehokkaampia, jotta voit säästää polttoainetta matkustaessasi. Lisäksi he tekevät kovasti töitä sähköautojen toimintasäteen parantamiseksi. Se on todellista ympäristöystävällisyyttä!

Kierrätystä ja kestävyyttä – Michelinin sitoumus!

Mutta odotas, tässä ei vielä kaikki! Michelin ei ole pelkästään mahtavien renkaiden tekijä, vaan he ovat myös kiinnostuneita kierrätyksestä. He keräävät käytetyt renkaat ja löytävät upeita tapoja antaa niille uusi elämä. Ajattele teitä ja energianlähteitä – nämä renkaat saavat toisen mahdollisuuden loistaa!

130 vuotta asiantuntemusta!

Ja hei, tiesitkö että Michelin on tehnyt hommiaan yli 130 vuoden ajan? Se on todella kunnioitettavaa kokemusta, ystäväni! He ovat luotettu kumppani renkaisiin, kilpailuihin ja kaikkeen matkustamiseen liittyvään. Voit luottaa näihin rengasguruihin, olet hyvissä käsissä.

Joten, Mitä vielä odotat?

Tässä se nyt on – MICHELIN PRIMACY 4+. Nämä renkaat tarjoavat turvallisuutta, kestävyyttä ja ympäristöystävällisyyttä. Mitä muuta voisit renkaalta toivoa? Joten älä enää odota, lähde tielle ja nauti matkasta uusien tiekavereittesi kanssa!

Primacy4+ Asiakkaiden arvioinnit

Keskiarvo 16 Testitulokset
Pito kuivalla tiellä
Jarrutusominaisuudet kuivalla tiellä
Pito märällä tiellä
Jarrutusominaisuudet märällä tiellä
Pito lumisella tiellä  N/A
Ajomukavuus
Sisäinen melu
Renkaan kuluminen
Polttoaineenkulutus
Ajetut kilometrit 19 743
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.