Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Michelin Pilot Sport EV 255/50 R21 109W XL Acoustic, EV

Michelin

Michelin Pilot Sport EV
255/50 R21 109W XL Acoustic, EV

Renkaan koko
255/50 R21 109W XL Acoustic, EV  Muuta 
Saatavuus
saatavilla
Renkaat
Kesärenkaat
Nopeus
W: Hyväksytty jopa 270 km/h
EAN
3528707810786
Tuotenro
R-461383
Rengasmerkinnät
DEX

vain
366,35
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 368,09 €

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Delticom Tuotekuvaus

Michelin Pilot Sport EV

Vapauta sähköinen ajosi MICHELIN Pilot Sport EV -renkailla

Oletko valmis kiihdyttämään sähköistä ajoneuvoasi? MICHELIN Pilot Sport EV -renkaat ovat täällä viemässä ajokokemuksesi aivan uudelle tasolle. Ei enää tylsiä renkaita, nämä kaverit tarjoavat sähköistä tienhallintaa, joka kestää.

  • Hiljaista ja omaperäistä sähköistä hauskuutta Kuvittele rengas, joka on kuin paras ystäväsi tiellä - itsevarma, siisti ja valmis mihin tahansa. Sitä tarjoaa MICHELIN Pilot Sport EV sähköiselle urheiluajoneuvollesi. Se ei ole vain rengas; se on rikostoverisi niille tasaisille ja hiljaisille ajomatkoille, jotka saavat sinut tuntemaan kuin leijuisit ilmassa.
  • Tehoa pakattuna suorituskykyä sähköiselle hirviöllesi Nämä renkaat ovat kuin salainen ainesosa sähköajoneuvosi suorituskyvylle. Olipa kyse sitten moottoritien huristelusta tai hymyssä suin otetuista hairpin-käännöksistä, MICHELIN Pilot Sport EV pitää sinusta huolen. Käsittely on yhtä vankkaa kuin kivi, jopa korkeilla nopeuksilla, ja olet tien kuningas (tai kuningatar).
  • Märkä tie? Ei ongelmaa! Sateiset päivät eivät enää pilaa tunnelmaasi. MICHELIN Pilot Sport EV -renkaat ovat kuin luotettava sateenvarjosi - ne suojaavat sinua. Märkä pito on yhtä turvallinen kuin verkkopankkisi, ja nämä renkaat pitävät sinut turvassa, vaikka sää yrittäisikin kepposiaan.
  • Ole ympäristön sankari vaarantamatta hauskuutta Haluamme kaikki pelastaa planeetan, eikö niin? No, nyt voit tehdä osuutesi ilman että luovut ajamisen ilosta. MICHELIN Pilot Sport EV on kuin ekologinen sankariavustajasi. Se on suunniteltu kestämään, joten voit jatkaa hauskanpitoa samalla kun osoitat ystävällisyyttä Äiti Maata kohtaan.
  • Lisää maileja, lisää hymyjä Kuka ei haluaisi mennä sitä ylimääräistä mailia? MICHELIN Pilot Sport EV:n kanssa saat 60 kilometriä bonusetäisyyttä, joten tienpätkät ovat juuri paljon makeampia. On kuin sinulla olisi taianomainen bensatankki, joka ei koskaan näytä tyhjenevän.

Michelin Pilot Sport EV

Shhh... Nauti hiljaisuudesta ja napataan MICHELIN Pilot Sport EV -renkaat tänään!

Muistatko ne ärsyttävät tieäänien, jotka ennen häiritsivät sinua? No, sano niille hyvästit MICHELIN Pilot Sport EV -renkailla. Nämä pelinmuuttajat tarjoavat sinulle rauhallisen ja hiljaisen ajon, joten voit viimeinkin nauttia suosikkikappaleistasi tai käydä keskustelua ilman tien jylinää.

Ja arvaapas mitä? Sinun ei tarvitse etsiä näitä helmiä joka puolelta. Voit itse asiassa nappaa oman erittäin edullisen ja korkealaatuisen MICHELIN Pilot Sport EV -rengassetin juuri nyt osoitteesta rengas-online.com. Kyllä, kuulit oikein - samat renkaat, jotka lupaavat sinulle rauhallisen ajon, ovat vain muutaman klikkauksen päässä olemasta sinun omiasi.

Joten siinä se, hyvät ihmiset - tietoa MICHELIN Pilot Sport EV -renkaista ja tilaisuutesi napat a ne itsellesi. Ne eivät ole vain renkaita; ne ovat lippusi maailmaan, jossa vallitsee rauha ja sähköistä ajonautintoa. Sano hyvästi tylsälle tieäänelle ja tervehdi tasaisempaa, hiljaisempaa ja jännittävämpää ajokokemusta!

*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.