Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Michelin Pilot Sport EV 235/45 ZR19 99W XL EV

Michelin

Michelin Pilot Sport EV
235/45 ZR19 99W XL EV

Renkaan koko
235/45 ZR19 99W XL EV  Muuta 
Saatavuus
saatavilla
Renkaat
Kesärenkaat
Nopeus
W: Hyväksytty jopa 270 km/h
EAN
3528701889788
Tuotenro
R-455693
Rengasmerkinnät
DEX

SVH-hinta*   288,50 €
vain
183,42
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 185,16 €

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Delticom Tuotekuvaus

Michelin Pilot Sport EV

Vahvista sähköautosi suorituskykyä MICHELIN Pilot Sport EV -renkailla

Valmistaudu tien päälle MICHELIN Pilot Sport EV -kesärenkailla, jotka on suunniteltu erityisesti sähköautoille ja jotka yhdistävät suorituskyvyn ympäristöystävällisiin etuihin. Tässä syyt, miksi rakastat näitä renkaita:

  • ElectricGrip-yhdiste: Formula E -teknologiasta ammentava yhdiste pitää sinut tiukasti tiessä ja tarjoaa huippuluokan hallintaa, vaikka ajaisit kovaa.
  • MaxTouch-rakenne: Varmistaa renkaan tasaisen kulumisen, joten saat renkaistasi kaiken irti ajaessasi nopeasti, kaartaessasi tai jarruttaessasi.
  • GreenPower-yhdiste: Vähentää energiankulutusta ja lisää kilometrimäärää, mikä on ihanteellista suorituskykyisten sähköautojen lisäpainon vuoksi.

Nämä renkaat eivät ole vain pidosta kiinni; ne tuovat myös mukavuutta ja hiljaisuutta ajomatkoillesi. Akustisen teknologian ansiosta voit kuunnella lempimusiikkiasi tai keskustella ilman, että tieliikenteen melu häiritsee. Lisäksi saat 60 kilometriä (37 mailia) lisää akkukantamaa, joten voit jatkaa matkaa pidempään.

Valitsemalla MICHELIN Pilot Sport EV -renkaat osoitat arvostavasi tyylikästä ajamista ja ympäristön huomioimista. Olitpa sitten Tesla Model Y:n, Hyundai IONIQ 5:n tai Volvo XC 40 BEV:n ratissa, nämä renkaat muuttavat pelin. Lähde tielle itseluottamuksella ja ripauksella ekotietoista viileyttä!

*Saatavilla olevat listahinnat tarjoavat mahdollisuuden laskea rengasvalmistajien ja jälleenmyyjien välisten myyntihintojen eron nettoperusteisesti. Ne eivät milloinkaan ole maksettavia myyntihintoja tai yleisiä maksettuja hintoja.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.