Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Michelin Pilot Sport Cup 2 245/35 ZR20 (95Y) XL

Michelin

Michelin Pilot Sport Cup 2
245/35 ZR20 (95Y) XL

Renkaan koko
245/35 ZR20 (95Y) XL  Muuta 
Saatavuus
rajallinen määrä
Renkaat
Kesärenkaat
Nopeus
(Y): Hyväksytty yli 300 km/h
EAN
3528704624461
Tuotenro
R-348701
Rengasmerkinnät
DEX
Asiakkaiden arvioinnit

SVH-hinta*   376,00 €
vain
373,80
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 375,54 €

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Delticom Tuotekuvaus

MICHELIN

Vauhtia lisäämään MICHELIN Pilot Sport Cup 2 -renkailla!

Oletko nopeuden ystävä, joka kaipaa radan kihelmöivää jännitystä? Pidä siis turvavyösi kiinni, ystäväni, sillä MICHELIN Pilot Sport Cup 2 on täällä viemässä ajokokemuksesi aivan uudelle tasolle. Tämä paha poika ei ole vain rengas – se on lippusi huippusuorituskyvyn kokemukseen!

  • Tarkkuutta uudelleen määritelty: Tartu tiukasti tiukkiin kaarteisiin
    Kuvittele halaten kaarteita kuin ne olisivat velkaa sinulle rahaa. Juuri tämän Pilot Sport Cup 2 tarjoaa – henkeäsalpaavaa tarkkuutta ja käsittelyä, jotka tekevät jokaisesta käännöksestä henkilökohtaisen leikkikenttäsi. Ei enää epäröintiä liikkeissäsi; tämä rengas osaa tanssia asfaltin kanssa.
  • Pitoa päiviksi: Sano hei painovoimaa uhmaavalle pidolle
    Oletko koskaan halunnut uhmata painovoimaa? Nämä renkaat eivät ehkä saa autoasi lentämään, mutta ne tulevat pirun lähelle sitä! Näiden vauhtiveijareiden pito on tästä maailmasta. Tulet olemaan liimattuna tielle, joten voit painaa kaasua huolehtimatta hallinnan menettämisestä.
  • Polttele kumia pidempään: Kestä kilpailijoita kauemmin
    Kuka haluaa lyhentää radalla vietettyä hauskaa renkaanvaihdon takia? Ei kukaan, juuri niin. Tässä Pilot Sport Cup 2 tulee pelastamaan tilanteen. Sen Track Longevity Technology 2.0:n ansiosta vietät radalla 40% pidempään kuin muilla renkailla. Se on oikein – enemmän kierroksia, enemmän hauskuutta, vähemmän vaivaa.
  • Johdonmukaisuus on avainasemassa: Naulaa ne kierrosajat
    Tiedätkö sen tunteen, kun naulaat kierros toisensa jälkeen, saavuttaen makeita aikoja johdonmukaisesti? Se on unelma, eikö? No, Pilot Sport Cup 2 on unelmiesi siipimies. Sen moniyhdistelmätaikuuden avulla hallitset kaarteet ja dominoit rataa kierrosajoilla, jotka huutavat "mestari"!
  • Kierrosaikojen mestari: Jätä kilpailijat pölyyn
    Puhutaanpa kierrosajoista, nopeuden rakastavat ystävät. Jos olet kaiken aikaa tavoittelemassa sekuntien karsimista henkilökohtaisesta ennätyksestäsi, nämä renkaat ovat salainen aseesi. Pilot Sport Cup 2:lla on yksi päämäärä: tehdä sinusta nopeampi. Valmistaudu jättämään kilpakumppanisi taaksesi ja lunastamaan paikkasi kärjessä.

Siinäpä se, ystävät hyvät – tietoisku MICHELIN Pilot Sport Cup 2 -renkaista. Se ei ole vain rengas; se on pelinmuuttaja. Mielettömästä pidosta kestävyyteen, joka pitää sinut radalla ikuisuuden, tämä rengas on lippusi nopeuden taivaaseen. Omaksu kiihko, valloita rata ja tee jokaisesta ajohetkestä unohtumaton seikkailu. Hanki MICHELIN Pilot Sport Cup 2 tänään, ja herätä sisäinen nopeudenrakastajasi eloon!

PilotSportCup2 Asiakkaiden arvioinnit

Keskiarvo 42 Testitulokset
Pito kuivalla tiellä
Jarrutusominaisuudet kuivalla tiellä
Pito märällä tiellä
Jarrutusominaisuudet märällä tiellä
Pito lumisella tiellä  N/A
Ajomukavuus
Sisäinen melu
Renkaan kuluminen
Polttoaineenkulutus
Ajetut kilometrit 11 125

31.12.2018 kirjoittanut Rauno
The choice for road & track - even OK in moderate rain.

Katso lisää arvosteluja

*Saatavilla olevat listahinnat tarjoavat mahdollisuuden laskea rengasvalmistajien ja jälleenmyyjien välisten myyntihintojen eron nettoperusteisesti. Ne eivät milloinkaan ole maksettavia myyntihintoja tai yleisiä maksettuja hintoja.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.