Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Michelin Pilot Sport 5 275/40 ZR18 (103Y) XL

Michelin

Michelin Pilot Sport 5
275/40 ZR18 (103Y) XL

Renkaan koko
275/40 ZR18 (103Y) XL  Muuta 
Saatavuus
rajallinen määrä
Renkaat
Kesärenkaat
Nopeus
(Y): Hyväksytty yli 300 km/h
EAN
3528709792264
Tuotenro
D-126492
Rengasmerkinnät
DEX

SVH-hinta*   306,00 €
vain
302,73
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 304,47 €

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Delticomin tuotekuvaus

MICHELIN Pilot Sport 5

Vapauta MICHELIN Pilot Sport 5:n voima: Nosta ajoelämyksesi uudelle tasolle!

Hei siellä, arvoisat kuljettajat! Kiristä turvavyösi, koska olemme valmiita viemään ajokokemuksesi aivan uudelle tasolle uskomattoman MICHELIN Pilot Sport 5 -renkaan avulla.

  • Hyvästit rengashuolet: MICHELIN Pilot Sport 5:n kestävyys kruunaa kaiken! Tiedätkö kuinka joskus toivot, että renkaasi kestäisivät ikuisesti? No, Pilot Sport 5 on täällä tekemään tuon toiveen todeksi. Se on kuin renkaiden supervoima, suunniteltu upeaan kestävyyteen ja huippusuoritukseen. Voit siis heittää hyvästit usein toistuville renkaiden vaihdoille ja nauttia matkasta kilometrikaupalla.
  • Täsmällinen ohjaus täydellistetty: Istu kuljettajan paikalle MICHELIN Pilot Sport 5:n kanssa! Puhutaanpa käsiteltävyydestä – tämä pienokainen osaa reagoida kuin ammattilainen! Sen Dynamic Response Technology on kuin henkilökohtainen avustaja ohjauksellesi. Se kuuntelee käskyjäsi ja reagoi salamannopeasti. Joten olitpa kääntymässä tiukassa mutkassa tai huristelemassa moottoritiellä, tunnet olosi kuin ajo-velho.
  • Pito kuin ammattilaisella: Valloita märät ja kuivat tiet MICHELIN Pilot Sport 5:lla! Ja kun puhutaan taianomaisuudesta, miten olisi pito? Pilot Sport 5 pitää sinut otteessaan niin märällä kuin kuivalla tiellä. Sen Dual Sport Tread Design on kuin vesitaikuri – se pyyhkii pois sadepisarat ja pitää sinut tiellä kuin liimattuna. Ulkopuolelta löytyy vankkaa pitoa tarjoavia lohkoja kuiville pinnoille. Ei enää liukumista ja liirumlaarumia – pelkkää ajamisen varmuutta!
  • Tyyli ja sisältö yhdistyvät: Omaksu tyylikkyys MICHELIN Pilot Sport 5 -renkaalla! Ja ei pidä unohtaa ulkonäköä. Tiedät kai, kuinka tärkeää on rullata tyylillä, eikö niin? No, Pilot Sport 5 onnistuu siinäkin osastossa. Sen Premium Touch Sidewall Design antaa sille tyylikkään mattamusta ulkonäön ja samettisen tekstuurin – se on kuin renkaiden James Bond!
  • Aja itsevarmuudella: MICHELIN Pilot Sport 5:n reaktiivinen suorituskyky kohdallaan! Mutta odotas, siinä ei vielä kaikki! Pilot Sport 5:ssä on kätevä ominaisuus nimeltä Wear2check-indikaattori. Se on kuin sisäänrakennettu renkaiden kulutuksen salapoliisi. Voit helposti tarkistaa ja seurata renkaasi kuntoa, joten tiedät milloin on aika vaihtaa ne. Ei enää arvailuja – vain älykästä ja turvallista ajamista.

MICHELIN Pilot Sport 5

Renkaiden tulevaisuus: Tutustu 5. sukupolven MICHELIN Pilot Sport 5:een!

Joten siinä teillä se on, hyvät ihmiset – MICHELIN Pilot Sport 5 -rengas on se ylivertainen ajojenkumppani. Pitkäikäinen, erittäin reagoiva, voittamaton pidossa ja näyttää vieläpä hyvältä. Sano hyvästit tylsille ajomatkoille ja tervetuloa jännittäviin seikkailuihin tiellä. Älä odota – lähde vauhtiin Pilot Sport 5:lla ja vie ajamisesi aivan uudelle tasolle! Oletko valmis kokemaan MICHELIN Pilot Sport 5:n taianomaisuuden itse? Siirry osoitteeseen rengas-online.com ja hanki nyt omasi näitä edullisia ja laadukkaita renkaita. Nosta ajokokemuksesi huippuunsa parhaalla ja anna Pilot Sport 5:n määritellä, miten tiellä liikut!

*Saatavilla olevat listahinnat tarjoavat mahdollisuuden laskea rengasvalmistajien ja jälleenmyyjien välisten myyntihintojen eron nettoperusteisesti. Ne eivät milloinkaan ole maksettavia myyntihintoja tai yleisiä maksettuja hintoja.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.