Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Michelin Pilot Sport 5 205/40 ZR17 (84Y) XL

Michelin

Michelin Pilot Sport 5
205/40 ZR17 (84Y) XL

Renkaan koko
205/40 ZR17 (84Y) XL  Muuta 
Saatavuus
saatavilla
Renkaat
Kesärenkaat
Nopeus
(Y): Hyväksytty yli 300 km/h
EAN
3528703962526
Tuotenro
R-454694
Rengasmerkinnät
DEX
Asiakkaiden arvioinnit

vain
175,96
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 177,70 €

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Delticomin tuotekuvaus

MICHELIN Pilot Sport 5

Koe huippusuorituskyky MICHELIN Pilot Sport 5 -renkailla

Hei siellä, kanssakuljettajat! Vyö kiinni, sillä olemme valmiita viemään ajokokemuksesi aivan uudelle tasolle uskomattomien MICHELIN Pilot Sport 5 -renkaiden avulla.

  • Hyvästit rengashuolille: Tiedätkö kuinka joskus toivoisit, että renkaasi kestäisivät ikuisesti? No, Pilot Sport 5 on täällä tekemään tuon toiveen totta. Se on kuin supersankari renkaiden joukossa, suunniteltu upeaan kestävyyteen ja huippusuorituskykyyn. Joten voit heittää hyvästit useille renkaiden vaihdoille ja nauttia matkasta kilometreistä kilometreihin.
  • Tarkka ohjattavuus täydellistetty: Puhutaanpa käsittelystä – tämä helmi tietää, miten reagoida kuin ammattilainen! Sen Dynamic Response -teknologian ansiosta se on kuin henkilökohtainen avustaja ohjauksellesi. Se kuuntelee käskyjäsi ja reagoi salamannopealla tarkkuudella. Joten olitpa sitten ottamassa tiukkoja mutkia tai risteilemässä moottoritiellä, tunnet olosi kuin ajamisen velho.
  • Pito kuin ammattilaisella: Ja puhuttaessa taianomaisuudesta, miten onkaan sen pidon laita? Pilot Sport 5 pitää sinusta huolta niin märillä kuin kuivilla teilläkin. Sen Dual Sport -urakuviointi sisältää sisäpuolen, joka on kuin vesitaikuri – se pyyhkii pois ne sadepisarat ja pitää sinut liimattuna tielle. Ulkopuolella sillä on tukevat lohkot vakautta varten kuivilla pinnoilla. Ei enää luistamista ja liukumista – vain puhdasta ajamisen luottamusta!
  • Tyyli ja sisältö yhdistetty: Ai niin, ja älkäämme unohtako ulkonäköä. Tiedät kai, kuinka tärkeää on rullata tyylikkäästi, eikö niin? No, Pilot Sport 5 täyttää odotuksesi myös siinä osastossa. Sen Premium Touch -sivuseinämuotoilu antaa sille virtaviivaisen mattamustan ulkonäön ja samettisen tekstuuri – se on kuin James Bond renkaiden maailmassa!
  • Aja luottavaisin mielin: Mutta odota, siinä ei vielä kaikki! Pilot Sport 5 -renkaissa on näppärä pieni ominaisuus nimeltä Wear2check-ilmaisin. Se on kuin sisäänrakennettu renkaiden kulumisen etsivä. Voit helposti tarkistaa ja seurata renkaidesi kuntoa, joten tiedät milloin on aika vaihtaa ne. Ei enää arvailuja – vain fiksua ja turvallista ajamista.

Joten, siinä se on, ystävät – MICHELIN Pilot Sport 5 -rengas on lopullinen ajokumppani. Pitkäkestoinen, erittäin reagoiva, lyömätön pito ja näyttää hyvältäkin. Hyvästit tylsille ajomatkoille ja tervetuloa jännittäviin seikkailuihin tien päällä. Älä odota – kiihdytä ajosi Pilot Sport 5:llä ja vie ajopelisi seuraavalle tasolle!

PilotSport5 Asiakkaiden arvioinnit

Keskiarvo 25 Testitulokset
Pito kuivalla tiellä
Jarrutusominaisuudet kuivalla tiellä
Pito märällä tiellä
Jarrutusominaisuudet märällä tiellä
Pito lumisella tiellä  N/A
Ajomukavuus
Sisäinen melu
Renkaan kuluminen
Polttoaineenkulutus
Ajetut kilometrit 7 560
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.