Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Michelin 4x4 Diamaris 275/40 R20 106Y XL N1

Michelin

Michelin 4x4 Diamaris
275/40 R20 106Y XL N1

Renkaan koko
275/40 R20 106Y XL N1  Muuta 
Saatavuus
rajallinen määrä
Renkaat
Kesärenkaat
Nopeus
Y: Hyväksytty jopa 300 km/h
EAN
3528704638765
Tuotenro
R-119532
Rengasmerkinnät
DEX
Asiakkaiden arvioinnit

SVH-hinta*   280,00 €
vain
276,75
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 278,49 €

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Delticom Tuotekuvaus

MICHELIN

Michelin 4x4 Diamaris: Ultimaattinen Tiekumppani

Hei tie-soturit! Onko sinulla SUV tai Crossover, joka kaipaa hieman säihkettä asvaltille? Etsi enää pidemmälle kuin Michelin 4x4 Diamaris. Nämä renkaat eivät ole vain mitä tahansa renkaita; ne ovat lippusi muuttaa jokainen ajomatka seikkailuksi, pitäen otteen tiukasti niin auringonpaisteessa kuin sateessakin.

Miksi Michelin 4x4 Diamaris on mahtava valinta:

  • Aja luottavaisin mielin: Oletko koskaan tuntenut sydämesi tykyttävän kiihdyttäessäsi? Nämä renkaat ovat myös. BAZ Technology™ ansiosta ne säilyttävät muotonsa ja pitävät sinut hallinnassa. Se on kuin sinulla olisi ylimääräiset silmät tiellä, mutta ne ovatkin renkaissasi.
  • Pito, joka ei petä: Ottaen mallia huippuluokan urheiluautoista, näiden pahojen poikien kuviointi tarjoaa luokkansa parhaan pidon, oli sitten märkää tai kuivaa. Se on kuin autosi olisi pukeutunut supersankarin saappaisiin, valmiina kohtaamaan minkä tahansa haasteen.
  • Coolien valinta: Kun on kyse siitä, mitä on konepellin alla (ja renkaissa), isot pelurit kuten Volkswagen ja Porsche eivät leiki. He luottavat Michelin 4x4 Diamarisiin, ja jos se ei huuda "huippuluokkaa", en tiedä mikä huutaa.
  • Michelin® Total PerformanceTM Taika: Se on kaikki siitä, että löydetään se täydellinen piste Michelinin® kanssa, jossa turvallisuus, kestävyys ja polttoainetehokkuus kohtaavat suorituskyvyn kanssa. Se on kuin jonglööraisi liekehtiviä miekkoja samalla kun ratsastat yksipyöräisellä - hankalaa, mutta Michelin onnistuu siinä joka kerta.

Pitkä tarina lyhyesti, Michelin 4x4 Diamaris renkaat ovat todellisia MVP:itä niille, jotka suhtautuvat ajamiseen vakavasti (tai rakastavat vain hyvää, turvallista risteilyä). Ne lupaavat pitää sinut tiukasti tiessä, tule sade tai paiste, tehden jokaisesta matkasta hieman jännittävämmän. Miksi tyytyä vain ok:hen, kun voit saada parhaan renkaidesi alle?

4x4Diamaris Asiakkaiden arvioinnit

Keskiarvo 52 Testitulokset
Pito kuivalla tiellä
Jarrutusominaisuudet kuivalla tiellä
Pito märällä tiellä
Jarrutusominaisuudet märällä tiellä
Pito lumisella tiellä
Ajomukavuus
Sisäinen melu
Renkaan kuluminen
Polttoaineenkulutus
Ajetut kilometrit 23 400

*Saatavilla olevat listahinnat tarjoavat mahdollisuuden laskea rengasvalmistajien ja jälleenmyyjien välisten myyntihintojen eron nettoperusteisesti. Ne eivät milloinkaan ole maksettavia myyntihintoja tai yleisiä maksettuja hintoja.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.