Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Dunlop Winter Response 2 195/50 R15 82H

Dunlop

Dunlop Winter Response 2
195/50 R15 82H

Renkaan koko
195/50 R15 82H  Muuta 
Saatavuus
rajallinen määrä
Renkaat
Talvirenkaat
M+S-merkintä
lumihiutalesymboolilla
Nopeus
H: Hyväksytty jopa 210 km/h
EAN
5452000835024
Tuotenro
R-400766
Rengasmerkinnät
EU
European Production

vain
123,11
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 124,85 €

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Talvirengas, joka on erityisesti kehitetty ajonhallintaan kaikissa talviolosuhteissa. SP Winter Response-talvirengas tarjoaa otetta ja parempaa hallintaa sekä paremmat reaktioarvot kaikissa talviolosuhteissa. Kahdenlainen lammalointi takaa paremman ajotasaisuuden ja vetovoiman hallinnan. Rengassivun lohkot antavat vetovoimaa ja vahvistavat jarrutusominaisuutta sekä keskiuritus ajovakautta talvisissa ajo-olosuhteissa sivuliirtoa vastaan. M+S-merkinnällä, joka vastaa 31. maaliskuuta 1992 92/23/EWG-ohjeistusta koskien talvirengasta ja peräkärryjä.

Erityinen palleosajärjestelmä. Vahvistaa renkaan ja vanteen välistä yhteyttä antaen entistä täsmällisemmän ajokokemuksen. Aivan kuin käden ja ratin välinen yhteys, erityinen palleosajärjestelmä parantaa ajon hallintaa ja välittää tietuntuman poikkeuksellisen hyvin..Edut Parempi tietuntuma, vakaus ja tarkkuus.

Silica-Plus-seos. Moottoriurheilussa käytetty pintakuvion seostekniikka, jolla on erinomaiset pito-ominaisuudet, erityisesti märällä tiellä ja alhaisissa lämpötiloissa.Edut Erinomainen jarrutus- ja kiihdytyskyky; erinomainen pito märissä ja kylmissä olosuhteissa; vähäinen kuluminen.

Saumaton vyö (JLB). Hybridipäällysteknologia, joka vähentää muodonmuutoksia suurilla ajonopeuksilla.Edut Huippuluokan vakaus suurilla ajonopeuksilla, tasainen kuluminen.

Epäsymmetrinen kulutuspintakuvio. Epäsymmetrinen kulutuspintakuvio parantaa ajettavuutta ja vesiliirron vastustusta. Yhtenäinen keskiripa parantaa vakautta ja ohjaustarkkuutta. Epäsymmetrinen urarakenne tehostaa pitoa märillä ja kuivilla pinnoilla.Edut Parempi suorituskyky sekä suorilla että kaarteissa, pienempi vesiliirron riski.

Monilamellijärjestelmä. Keliolosuhteet voivat vaihdella huomattavasti talviaikaan. Kylmä, kuiva, luminen tai loskainen tie voi asettaa renkaalle erittäin ankaria vaatimuksia. Dunlopin monilamellijärjestelmä vastaa haasteeseen erityyppisillä lamelleilla erilaisiin talviolosuhteisiin.Edut Yhtenäinen suorituskyky vaihtelevissa talviolosuhteissa.

Multi Radius Tread (MRT). (monialueinen kulutuspinta) MRT-muotoilu jakaa kulutuspintakuvion kymmeneen alueeseen ja on siksi tavallista tarkempi. Paine jakautuu maakosketuspinnalle erittäin tehokkaasti. Tuloksena on entistä tasaisempi linja kaarreajossa, mikä tuottaa täsmällisemmän ja asteittaisen ohjausvasteen.Edut Merkittävästi parempi kosketuspinnan hallinta kaikissa ajo-olosuhteissa, ajettavuudessa hyvä vaste sekä märällä että kuivalla, parempi hallittavuus kaarreajossa.

*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.