Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Continental VanContact A/S Ultra 205/75 R16C 113/111R 10PR

Continental

Continental VanContact A/S Ultra
205/75 R16C 113/111R 10PR

Renkaan koko
205/75 R16C 113/111R 10PR  Muuta 
Saatavuus
saatavilla
Renkaat
Jokasään renkaat
M+S-merkintä
lumihiutalesymboolilla
Nopeus
R: Hyväksytty jopa 170 km/h
Ply Rate
10  
EAN
4019238075816
Tuotenro
D-126120
Rengasmerkinnät
DEX
EU
European Production

SVH-hinta*   239,00 €
vain
184,44

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

VanContact A/S Ultra

Tehty kestämään. Keväästä syksyyn.

Uusi VanContact™ A/S Ultra. Saksalaisvalmisteinen luotettavuus.
  • Hyödy erinomaisesta kestävyydestä ja loistavasta kyljen kestävyydestä.
  • Koe erinomainen pito haastavissa olosuhteissa älykkäiden lumensieppareidemme ja 3D-lamellien ansiosta.
  • Nauti matalasta vierintävastuksesta ja suuresta ajokilometrien määrästä, jonka mahdollistavat sen funktionalisoidut polymeerit.

Auttaa sinua pysymään tien päällä pidempään. Aivan kuten jokainen menestyvä yritys pyrkii rakentamaan pitkäaikaisia suhteita, meidän tavoitteemme on olla rinnallasi mahdollisimman pitkään. Siksi olemme kehittäneet VanContact™ A/S Ultra -renkaan - AllSeason- renkaan, josta et pääse eroon lähiaikoina. Sen paksummat kumilohkot ja koko renkaan sivun ympäri ulottuva naarmuripa antavat renkaalle erityisen vakaan ja kestävän kyljen. Nämä ominaisuudet takaavat suuren kestävyyden ja vähentävät reunakivivaurioiden todennäköisyyttä - joten sinun ei tarvitse huolehtia uusien renkaiden ostamisesta pitkään, hyvin, hyvin, hyvin pitkään aikaan.

Hallitse seuraavia talvikausia. AllSeason- renkaan luotettavuutta ei voi oikeastaan arvioida ennen kuin lunta sataa. Siksi olemme varustaneet VanContact™ A/S Ultra -renkaan oikealla määrällä sivuttaisuria erityisinä lumensieppareina, jotka imevät enemmän lunta erittäin tarkkaa käsittelyä varten ja tarjoavat samalla luotettavan pidon, erinomaisen jarrutuksen lumella ja kaiken kaikkiaan suuren vakauden. Voit aina luottaa siihen, että rengas vie sinut turvallisesti läpi myös talven ensi lumista.

Vanhenee huomaamattasi. Riippumatta siitä, kuinka paljon kilometrejä ajelet, tuskin huomaat sitä VanContact™ A/S Ultra -renkaassa. Tämän saavutuksen saavuttamiseksi kehitimme uuden ja innovatiivisen täyteaineen, joka tarjoaa erinomaisen vierintävastuksen. Lisäksi uusin funktionalisoituja polymeerejä sisältävä seoksemme mahdollistaa suuremman kilometrimäärän ja tarjoaa poikkeuksellisen hyvän kulumiskyvyn - näin saat kaikin puolin miellyttävän ajokokemuksen, joka tuntuu samalta kuin ensimmäisenä päivänä, myös pitkän ajan kuluttua.

*Saatavilla olevat listahinnat tarjoavat mahdollisuuden laskea rengasvalmistajien ja jälleenmyyjien välisten myyntihintojen eron nettoperusteisesti. Ne eivät milloinkaan ole maksettavia myyntihintoja tai yleisiä maksettuja hintoja.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.