Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Continental UltraContact 215/45 R18 89W EVc

Continental

Continental UltraContact
215/45 R18 89W EVc

Renkaan koko
215/45 R18 89W EVc  Muuta 
Saatavuus
saatavilla
Renkaat
Kesärenkaat
Nopeus
W: Hyväksytty jopa 270 km/h
EAN
4019238067033
Tuotenro
R-456399
Rengasmerkinnät
DEX
EU
European Production

SVH-hinta*   222,50 €
vain
206,54
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 208,28 €

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

UltraContact

Tehty kestämään.

Saksassa suunniteltua pitkäikäisyyttä.
  • Nauti ylivoimaisesta kilometrisuoritteesta upouuden YellowChili-seoksemme ansiosta.
  • Luota UltraShield runkomme huomattavaan kestävyyteen.
  • Koe vakuuttava märkäsuorituskyky ja alhainen melutaso.

Reseptimme erittäin pitkäkestoiseen ajamisen iloon. Koska ajaminen on paljon hauskempaa kuin uusien renkaiden hoitaminen, UltraContact - sen YellowChili-seoksella ja harmonisoidulla kulutuspintakuvion muotoilulla - tarjoaa sinulle erittäin korkean kilometrisuoritteen sekä turvallisen ja tasapainoisen ajokokemuksen. Jotta sinun ei tarvitse huolehtia uusien renkaiden ostamisesta hyvin, hyvin pitkään aikaan.

Kun kadut ovat karuja, tämä rengas pysyy sitkeänä. Ajaminen on nautinto, kun tiedät, ettei sinua pysäytä juuri mikään. Uusi UltraContact on kehitetty antamaan juuri tämä tunne: Sen suojarakenne paksun ja vankan UltraShield-rungon kanssa tarjoaa huomattavan suojan vaurioilta jokapäiväisessä ajossa. Toivotamme sinulle miellyttävää aikaa monilla erilaisilla kaduilla - olivatpa ne sitten epätasaisia tai sileitä.

Turvallinen suorituskyky sateisilla teillä. Haluamme, että nautit jokaisesta tiellä viettämästäsi kilometristä - vaikka sataisi. Suuri määrä ainutlaatuisesti muotoiltuja lamelleja lisää veden niin sanottua pyyhkimisvaikutusta ja mahdollistaa lyhyet jarrutusmatkat, kun taas urissa olevat erityiset melunvaimentimet vähentävät melua merkittävästi. Vain varmistaaksemme, että jokainen ajomatka, jonka aloitat, on turvallinen ja mukava.

*Saatavilla olevat listahinnat tarjoavat mahdollisuuden laskea rengasvalmistajien ja jälleenmyyjien välisten myyntihintojen eron nettoperusteisesti. Ne eivät milloinkaan ole maksettavia myyntihintoja tai yleisiä maksettuja hintoja.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.