Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Continental ContiPremiumContact SSR 205/55 R16 91V *, runflat

Continental

Continental ContiPremiumContact SSR
205/55 R16 91V *, runflat

Renkaan koko
205/55 R16 91V *, runflat  Muuta 
Saatavuus
saatavilla
Renkaat
Kesärenkaat
Nopeus
V: Hyväksytty jopa 240 km/h
EAN
4019238014020
Tuotenro
R-376917
Rengasmerkinnät
DEX

SVH-hinta*   167,00 €
vain
157,05
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 158,79 €

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Uusi rakenne mahdollistaa kosketuspinnan soveltuvuuden joka ajotilanteeseen. Normaalilla kuormalla ja ajo-olosuhteissa renkaan kosketuspinta pysyy kapeana. Hyvä vesiliiron esto. Kosketuspinta levenee puolestaan jarruttaessa. Kosketuspinnan leveäminen kasvattaa voimansiirtoa. Merkintä SSR tarkoittaa turvarengasta (Self Supporting Runflat Tire).

Tämä mahdollistaa ajon jatkuvuuden rengasrikon satuttua aina seuraavalle korjaamolle asti. Continental, Euroopan johtava ensiasennusrenkaiden valmistaja, aloittaa SSR- nastarenkaiden valmistuksen syksyllä 2005. Uusi SSR-nastarengas esitellään osana uutta Continental WinterViking 2-mallistoa. Se pitää sisällään paljon muutakin innovatiivistä teknologiaa kuten epäsymmetrisen kulutuspinnan, briljantin muotoisen nastan ja lukittuvan 3D-vohvelilamellointijärjestelmän. SSR-turvarenkaalla voi ajaa rengasrikon sattuessa, rajoitettua huippunopeutta käyttäen lähimpään palvelupisteeseen, jossa rengas voidaan vaihtaa. Run Flat-renkaiden kysyntä kasvaa markkinoilla nopeasti autojen ilmanpaineenvalvontajärjestelmien yleistyessä. Markkinoilla on myös useita uusia automalleja, jotka on suunniteltu käyttämään Run Flat-renkaita, eikä niissä ole edes paikkaa vararenkaalle eikä myöskään renkaanvaihtoon tarvittavia välineitä.

Tähän asti käytettävissä on talvisin ollut vain Keski-Euroopan olosuhteisiin tarkoitettuja Run Flat-kitkarenkaita sekä perinteisiä talvirenkaita. Ongelmiksi ovat muodostuneet riittämätön pito tai sitten ylimääräinen pyörä ja renkaanvaihtotyökalut tunkkeineen tavaratilassa. Continental SSR-turvarenkaat mahdollistavat matkan jatkumisen pysähtymättä renkaiden vaurioitumisen jälkeenkin rajoitetulla 80 km tuntinopeudella vähintään 80 km matkan. Vaurioituneella renkaalla ajettavaan matkaan vaikuttavat ajotyyli, nopeus, tien tyyppi, ilmastolliset olosuhteet, renkaan kunto ja ajoneuvon kuormitus. Tämä uusi konsepti tuo mukanaan turvallisuutta ja mukavuutta. Enää ei tarvitse pysähtyä vaihtamaan rengasta epämiellyttävissä olosuhteissa, vilkkaasti liikennöidyillä väylillä tai turvattomilla alueilla.

*Saatavilla olevat listahinnat tarjoavat mahdollisuuden laskea rengasvalmistajien ja jälleenmyyjien välisten myyntihintojen eron nettoperusteisesti. Ne eivät milloinkaan ole maksettavia myyntihintoja tai yleisiä maksettuja hintoja.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.