Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Barum Bravuris 5HM 255/55 R18 109Y XL EVc

Barum

Barum Bravuris 5HM
255/55 R18 109Y XL EVc

Renkaan koko
255/55 R18 109Y XL EVc  Muuta 
Saatavuus
rajallinen määrä
Renkaat
Kesärenkaat
Nopeus
Y: Hyväksytty jopa 300 km/h
EAN
4024063001978
Tuotenro
R-379933
Rengasmerkinnät
DEX
Asiakkaiden arvioinnit
EU
European Production

SVH-hinta*   136,00 €
vain
130,28
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 132,02 €

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

BRAVURIS 5HM

Pitkäkestoinen suorituskyky. Löydä jokaisen uuden matkan ilo.

Uusi Bravuris 5 HM tarjoaa erityisesti kehitetyllä High Mileage -seoksella erinomaisen kilometrisuoritteen, alhaisen vierintävastuksen ja luotettavan pidon.
  • Erinomaisen korkea kilometrisuorite
  • Luotettava kuiva suorituskyky
  • Alhainen vierintävastus

Erinomaisen korkea kilometrisuorite Bravuris 5 HM on valmistettu High Mileage -seoksesta, jossa on uusi polymeeriteknologia, joka tarjoaa uuden tason kulutuskestävyyden. Sen innovatiivinen keskirivan muotoilu, jossa on optimoidut sivu-urat ja lamellit, takaa luotettavan tasaisen vierintäkäyttäytymisen. Tasapainotettu ripojen sijainti optimoi jäykkyyden jakautumisen ja tasaisen jalanjälkipaineen, mikä auttaa välttämään epäsäännöllistä kulumista - ja lisää todella erinomaista, pitkäkestoista kilometrisuoritetta!

Luotettava kuiva suorituskyky Uusimman silica-sukupolven parannetun seoksensa ansiosta Bravuris 5 HM tarjoaa vierintävastuksen ja pidon huipputason suorituskyvyn. Molemmin puolin suljetut lohkot ja patentoitu lukittuva sipe-suunnittelu parantavat kuvion jäykkyyttä, mikä johtaa vakuuttavaan pitoon ja täydelliseen ohjauksen hallintaan.

Alhainen vierintävastus Erittäin joustava ja lämpötilaa paremmin kestävä seos, jossa on parannettuja vulkanointikomponentteja, vähentää vierintävastusta. Optimoitu kuviomuotoilu minimoi renkaan muodonmuutokset ja estää lämmön kertymisen. Tämä tarkoittaa käytännössä: vähemmän kitkaa, tasaisempaa vierintää - ja viime kädessä pienempi polttoaineenkulutus, joka todella säästää kustannuksia.

Bravuris5HM Asiakkaiden arvioinnit

Keskiarvo 277 Testitulokset
Pito kuivalla tiellä
Jarrutusominaisuudet kuivalla tiellä
Pito märällä tiellä
Jarrutusominaisuudet märällä tiellä
Pito lumisella tiellä
Ajomukavuus
Sisäinen melu
Renkaan kuluminen
Polttoaineenkulutus
Ajetut kilometrit 9 792

03.09.2021 kirjoittanut Tojotamies
Hyvä pito ja ajotuntuma. Rengasmelu suurehko, mutta johtuu pitkälti autosta. Rengas on hieman turhan jämäkkä perheautoon. Tarpeettoman korkea nopeusluokka Y ehkä syynä epämukavuuteen.

Katso lisää arvosteluja

*Saatavilla olevat listahinnat tarjoavat mahdollisuuden laskea rengasvalmistajien ja jälleenmyyjien välisten myyntihintojen eron nettoperusteisesti. Ne eivät milloinkaan ole maksettavia myyntihintoja tai yleisiä maksettuja hintoja.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.