ico 09-42 59 86 03 ico

Uniroyal RainSport 3
Renkaat

Uniroyal

Rengasmitta

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7261 Asiakkaiden arviot

Kilpailukykyiset hinnat ja toimitukset on aiemmin pelannut luvatusti. I. E., Lempäälä lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Uniroyal Rainsport 3 kesärenkaat

Uniroyal Rainsport 3 kesärenkaat ovat vaihtoehto sinulle, kun haluat optimaalista turvallisuutta sekä kuivalla että märällä tiellä ajettaessa. Nämä huippulaadukkaat Uniroyalin kesärenkaat takaavat loistavan pidon lisäksi myös hyvin auton hallinnan jopa ääritilanteissa. Uniroyal renkaat ovat tunnettuja erityisesti hyvästä luotettavuudestaan ja mukavasta ajotuntumastaan, mistä syystä myös useat ammatti- ja yksityisautoilijat ovat valinneet ne Pohjoisen haastaviin olosuhteisiin. Uniroyal Rainsport 3 kesärenkaat – Äärimmäistä turvallisuutta Lyhyet jarrutusmatkat sateella sekä tarkka pito kuivalla tiellä tekevät näistä kesärenkaista loistavan valinnan lähes kenelle tahansa.

Sen innovatiivinen kulutuspinnan kuviointi yhdistettynä syviin pitkittäisuriin yhdessä pienentävät myös vaarallisen vesiliirron riskiä, mistä yhä suuri osa vakavista onnettomuuksista aiheutuu. Loistavasta märkäpidosta rengas sai tunnustukseksi EU-rengastesteistä arvosanan A, mikä on samalla myös paras mahdollinen. Tukeva renkaan olka-alue ja sen jämäkkä rakenne puolestaan tekevät kaarreajosta entistä helpompaa ja vakauttavat ajotuntumaa. Uudenlainen renkaan rakenne mahdollistaa nyt myös entistä alhaisemman vierintävastuksen, mikä tarkoittaa samalla mahdollisia säästöjä polttoainekustannuksissa. Uniroyal renkaat netistä halvalla Uniroyalin kesärenkaat netistä halvalla tilaat Rengas-Onlinen verkkokaupasta, mistä saat nyt 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden lisäksi myös kuljetuksen kaupan päälle ostaessasi useamman tuotteen kerrallaan. Lähetä tilaus meille siis heti ja tee ajamisesta aidosti turvallista.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 19.07.2019 02:18