Uniroyal RainExpert
Renkaat

Uniroyal

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7409 Asiakkaiden arviot

Vaivaton ja selkeä tapa valita oikeat renkaat ja hoitaa ostos loppuun saakka. Olemme tilanneet täältä aiemminkin ja toimitus kotiovelle sujuu erittäin hyvin. Olemme olleet oikein tyytyväisiä. A. A., Kempele lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Uniroyal RainExpert renkaat

Lyhyttä jarrutusmatkaa kovalla sateella. Uniroyal RainExpert kesärenkaat ovat kehittyneet vanhasta R550 mallista huomattavasti, muun muassa vedenpoisto ominaisuuksiltaan, minkä ansiosta vesiliirron riski pienenee entisestään ja jarrutusmatka on lyhyempi. Maksimaalista pitoa sateella Nämä Uniroyal renkaat ovat erittäin hyvä vaihtoehto, kun halutaan saavuttaa paras mahdollinen auton hallinta jarrutustilanteissa. Ei ole väliä onko tie märkä vai kuiva, RainExpert renkaat auttavat sinua pysähtymään nopeasti ja turvallisesti. Tämä on saavutettu suuntaamalla urat aaltomaisesti, mikä antaa renkaalle enemmän pitoa jarrutustilanteessa. Jotta paras mahdollinen suorituskyky on mahdollista säilyttää, RainExpert renkaisiin on laitettu kulumisvaroitin (VAI) eli Visual Alignment Indicator. Varoitin näyttää aikaisessa vaiheessa mikäli rengas on suunnattu väärin ja mahdolliset korjaukset suuntauksiin voidaan vielä tehdä. Näin voidaan välttää renkaan ennenaikaista kulumista ja pidentää sen käyttöikää. RainExpert renkaiden vierintävastus on F, melupäästö 70dB ja märkäpito B. Renkaat netistä Rengas-Online verkkokaupasta tilaat itsellesi helposti nämä Uniroyal RainExpert kesärenkaat sekä muut Uniroyal renkaat. Saat renkaat suoraan kotiisi noin neljässä päivässä. Kaikille tuotteille myönnetään 30 päivän palautusoikeudella.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 25.05.2020 07:19