ico 09-42 59 86 03 ico

Pirelli Scorpion Winter
Renkaat

Pirelli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7315 Asiakkaiden arviot

Helppoa kuin heinän teko. R. N., Tampere lisää

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Pirelli Scorpion Winter talvirenkaat

Pirelli Scorpion Winter talvirenkaatovat täydelliset kitkarenkaat SUV ja CUV ajoneuvoille. Pirelli renkaat kehitetään aina miettien ajoneuvon mallia ja niiden käyttö olosuhteita. Korkean suorituskyvyn omaaville autoille kehitetyt Pirelli Scorpion Winter talvirenkaat tarjoavat vakaat ja tasaisen hyvät pito-ominaisuudet kaikissa olosuhteissa, mukaan lukien märät- kuivat- ja talvikelit. Alhainen melutaso kohentaa ajomukavuutta ja pitää laadukkaan autosi myös laadukkaan tuntuisena. Luokkansa parhaat Pirelli renkaat ovat ansainneet TUV-palkinnon niiden jarrutus-, pito, ohjaus- ja vetovoimaominaisuuksien puolesta.

Taloudelliset ja turvalliset Pirelli Scorpion Winter talvirenkaat EU-rengasmerkinnät ovat yksi luotettavimmista tavoista vertailla renkaiden laatua ennen ostopäätöksen tekemistä. Märkäpidosta, vierintävastuksesta ja melutasosta kertovat merkinnät antavat kokonaiskuvan renkaiden laadusta myös renkaista tietämättömälle henkilölle. Tämä rengasmalli on ansainnut talvirenkaille erinomaiset merkinnät: märkäpidosta C, vierintävastuksesta eli taloudellisuudesta C ja melupäästöksi on mitattu alhaiset 72 desibeliä. Tilaa korkealaatuiset kitkarenkaat kaupunkimaasturillesi edullisemmin netistä Suorituskyvyltään ja ominaisuuksiltaan erittäin monipuoliset renkaat saat nyt jopa neljänneksen edullisemmin Rengas-Online verkkokaupasta. Tuhansia rengasmalleja kattavasta valikoimasta löydät niin edullisen hintaluokan kuin korkean hintaluokan renkaat huomattavasti edullisemmin kuin Suomen rengasliikkeistä. Huomaa myös kaupan tarjoama ilmainen kuljetus.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 15.11.2019 02:12