Voit edelleen tilata meiltä turvallisesti ja helposti: toimitamme tilaukset tavalliseen tapaan, joihinkin paikkoihin vain kestää hieman kauemmin.
X
ico 09-42 59 86 03 ico

Nokian Line
Renkaat

Nokian

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7363 Asiakkaiden arviot

Renkaita ja vanteita on todella helppo selata ja näkyy koko ajan minkälainen paketti olisi tulossa. Mitä vertailin kilpailijoihin hintoja, niin eivät olleet lähelläkään teidän hintoja... Voi kyllä suositella!!! N. E., Oulu lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Nokian Line renkaat

Nokian Line kesärenkaat on suunniteltu erityisesti tehokkaita henkilöautoja varten. Nämä hyvin suosituskykyiset Nokian renkaat on räätälöity Keski-Euroopan teille ajatellen parasta mahdollista pitoa ja tarkkaa ajotuntumaa. Uudet tekniikat, kuten aaltourat mahdollistavat tarkan ohjauksen ja pidon myös vaativissa olosuhteissa, kuten kovassa vesisateessa. Tämä uusi kumiseos on kehitetty toimimaan hyvin myös suurilla nopeuksilla. Uuden sukupolven kumi yhdistettynä piidioksidiin muodostaa erittäin vahvan ja joustavan yhdistelmän, mikä toimii hyvin eri lämpötiloissa. Kumiseos maksimoi märkäpidon, mutta samalla vähentää lämmön tuotantoa ajon aikana ja näin ollen lisää renkaan käyttöikää. Cross-block Sipes Ainutlaatuinen ”Cross-block Sipes” -tekniikka renkaiden molemmin puolin toimii kahdella tavalla. Renkaan sisäreunassa tämä mahdollistaa pehmeän kosketuksen tiehen vähentäen pyörimiskitkaa ja melua, kun taas renkaan ulkoreunalla tämä puolestaan antaa lisää vakautta ajamiseen ja parantaa ohjattavuutta. Tutkimusten mukaan sade aiheuttaa kaikista eniten liikenneonnettomuuksia. Ajaminen on helppoa auringon lämmittämällä tiellä, mutta kun rankkasade yllättää mahdollisuus pidon menettämiseen kasvaa. Isoin tekijä on pidon äkillinen vähentyminen tai vaarallinen vesiliirto, mikä voi aiheuttaa vakavan vaaratilanteen myös kokeneelle kuljettajalle. Nokian Line kesärenkaat on suunniteltu erityisesti ehkäisemään tämänkaltaisia tilanteita. Nokian Line kesärenkaat netistä Helpoiten ja edullisimmalla hinnalla tilaat renkaat netistä. Rengas-Online verkkokaupasta tilaat kätevästi uudet kesärenkaat autoosi.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 30.03.2020 05:47