Voit edelleen tilata meiltä turvallisesti ja helposti: toimitamme tilaukset tavalliseen tapaan, joihinkin paikkoihin vain kestää hieman kauemmin.
X
ico 09-42 59 86 03 ico

Nokian Hakkapeliitta 8
Renkaat

Nokian

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7363 Asiakkaiden arviot

Sivut ovat selkeät ja löytyy tarpeeksi tietoa. E. I., Vantaa lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Nokian Hakkapeliitta 8 talvirenkaat

Nokian Hakkapeliitta 8 talvirenkaat ovat ominaisuuksiltaan päihittämättömät nastarenkaat ja tästä on todisteena useiden rengastestien tulokset, missä hakkapeliitta 8 renkaat ovat keränneet parhaat pisteet. Testivoittaja renkaat on suunniteltu erityisesti Pohjoisen vaikeaan talveen. TM, Tuulilasi, Motorfören, Aftonbladet ja Auto motor sport ovat tunnettuja renkaiden testaajia ja edellämainituissa testeissä nämä nastarenkaat ovat olleet ylivoimaiset. Nokian Hakkapeliitta 8 talvirenkaat ja niiden huippuunsa kehitetty suorituskyky Innovatiivista teknologiaa hyödyntävät Nokian renkaat tarjoavat nopean ohjausvasteen, tehokkaat jarrutusominaisuudet, pienen vierintävastuksen, hiljaisen ajometelin ja vakaan halittavuuden.

Kaikille normaalikokoisille henkilöautoille saatavilla oleva rengasmalli muuttaa täysin ajoneuvon käyttäytymisen talviolosuhteissa. Särmikkäällä sahalaitakuviolla varustetut kuviopalat ovat suunniteltu parantamaan lumipitoa. Nopean ohjausvasteen varmistaa renkaiden keskialueelle lisätty rakenteellinen lisätukevoitus. Eco stud -nastatyyny, ankkurinastat ja laippamuotoilu pitävät huolen nastojen pehmeästä ja tehokkaasti tarraavasta kosketuksesta tienpintaan. Nämä testivoittaja renkaat tarjoavat ylivoimaisen jääpidon kilpailijoihinsa verrattuna. Laadukkaat Nokian renkaat netistä Rengas-Online verkkokaupasta löydät laadukkaat renkaat kaiken kokoisiin ja tyyppisiin autoihin. Hinnat ovat huomattavasti alhaisemmat kuin Suomen rengaskaupoissa ja tuotteet toimitetaan ilmaisella kuljetuksella, joten säästö on taattu.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 30.03.2020 05:46