Nokian Hakkapeliitta 7 Run Flat
Renkaat

Nokian

Rengastyyppi:

Rengaskoko:

Hintaluokka:

Merkki:

Malli:Nokian Hakkapeliitta 7 Run Flat talvirenkaat

Nokian Hakkapeliitta 7 Run Flat talvirenkaat ovat testivoittaja renkaat, mitkä tarjoavat ennennäkemätöntä turvallisuutta ja ajomukavuutta Pohjoisen kylmissä ja vaihtelevissa talviolosuhteissa. Nastarenkaat ovat paras vaihtoehto Suomen hankaliin oloihin, sillä niiden tarjoama jääpito on huomattavasti parempi kuin nastattomien talvirenkaiden. Ominaisuuksiltaan rikkaat Nokian renkaat ovat voittaneet lukuisia tunnettujen autoalan lehtien, kuten TM, ViBilägare, Aftonbladet Bil, Auto motor sport ja tuulilasi järjestämiä rengastestejä. Testivoittaja renkaat omaavat erinomaisen jarrutuspidon niiden edistyksellisen nastateknologian ja pintakuvion ansiosta. Nämä nastarenkaat omaavat täydellisyyttä hipovat ominaisuudet kaikilla osa-alueilla.

Nokian Hakkapeliitta 7 Run Flat talvirenkaat ovat yksi markkinoiden turvallisimmista rengasmalleista. Nastarenkaat ja niiden lyömättömät ominaisuudet Nastoitetut testivoittaja renkaat tarjoavat ylivoimaisen jääpidon muuttaen ajamisen turvallisemmaksi kuin koskaan ennen. Hiljaiset, taloudelliset, pitävät, suorituskykyiset ja loistavat ohjausominaisuudet myös suuremmissa nopeuksissa tarjoavat Nokian renkaat eivät myöskään jätä sinua koskaan tien päälle niiden Run Flat -teknologian ansiosta.
Run Flat renkaat mahdollistavat ajamisen myös renkaan puhjettua ja voitkin ajaa turvallisesti seuraavalle korjaamolle vaihtamaan tai paikkaamaan renkaasi ilman työlästä vararenkaan vaihtamista. Tilaa Run Flat renkaat halvalla Rengas-Online verkkokaupasta Verkkokaupan hintataso on alhaisempi kuin mihin Suomessa on totuttu. Renkaiden ollessa halvempia ja kuljetuksen ilmainen on säästösi taattu!

Me asennamme
renkaasi!
Hae
asennusliike
lähistöltäsi:
Lyömättömät hintamme:
Henkilöauton uudet talvirenkaat
alkaen 33,90 €
,
esim. 175/70R13T alkaen 33,90 €
tai 195/65R15T alkaen 50,90 €

Henkilöauton uudet kesärenkaat
alkaen 35,90 €
,
esim. 165/70R13T alkaen 35,90 €
tai 195/65R15H alkaen 45,00 €
Riskitön kauppa:
  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus
Monia maksutapoja:
Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.
Halvat hinnat:
  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

© 1999-2015 by Delticom / rengas-online.com 13.11.2015 02:28