Nokian Hakka Blue
Renkaat

Nokian

Rengastyyppi

Rengaskoko

Hintaluokka

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 6868 Asiakkaiden arviot

Homma toiminut aina hyvin, toisin kuin muilla nettikaupoilla. Helppo käyttöiset sivut ja valikoimaa riittää ja mikä tärkeintä hinnat kohdillaan! Kiitos! Jari P., Pilkanmaa lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.Nokian Hakka Blue kesärenkaat

Nokian Hakka Blue kesärenkaattarjoavat kuljettajalleen ehdotonta turvallisuutta märällä tiellä ja ennennäkemätöntä suorituskykyä. Nämä kesärenkaat ovat autoilijoille, ketkä haluavat turvalliset ajo-ominaisuudet ja lyhyet jarrutusmatkat sateen liukastamille teille. Renkaiden herkkä ja täsmällinen ajotuntuma yhdistettynä loogisen ja vakaan käytöksen kanssa takaavat erittäin hyvän ajomukavuuden. Nämä Nokian renkaat tarjoavat kaikkea tätä ja myös erittäin järkevään hintaa, mistä syystä niiden suosio onkin valtava. Nokian Hakka Blue kesärenkaat ja niiden ominaisuudet Renkaiden uudenlainen ympäristöystävällinen täyssilicasekoitus ja tarkkaan mietitty pintakuviointi takaavat sadekelin turvaa ja taloudellisia kilometrejä.

Entistä taloudellisempi ajaminen on mahdollista erittäin hyvän kulutuskestävyyden sekä alhaisen vierintävastuksen ansiosta, sillä kun vierintävastus on alhainen niin myös renkaan vierittämiseen vaadittava energia on pienempi. Syöksyurat renkaissa osaltaan varmistavat hyvän märkäpidon ja entistä tehokkaamman torjunnan vaarallista vesiliirtoa vastaan myös kaikissa haastavimmissa olosuhteissa. Uudenlaiset tekniikat, kuten Nokian imuputkilamellit, imaisevat veden pois renkaan ja tien välistä, jonka ansiosta rengas saa pidon kuivemmasta alustasta. Tilaa renkaat edullisesti verkosta Ostamalla renkaat edullisesti verkkokaupasta Rengas-Onlinen sivuilta säästät samalla myös aikaa, sillä tuotteiden vertailu on tehty nyt helpommaksi kuin koskaan ennen. Osta nyt uudet Nokian renkaat ja teet ajamisesta turvallista myös sateella.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 06.04.2018 02:12