ico 09-42 59 86 03 ico

Nokian Hakka Black
Renkaat

Nokian

Rengasmitta

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7095 Asiakkaiden arviot

Renkaat ovat olleet sitä, mitä tilattu ja toimitettu aina luvatusti. Tilaan taas ensikerralla :) A. ä., Masku lisää

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.Nokian Hakka Black kesärenkaat

Nokian Hakka Black kesärenkaatsopivat sinulle, kun arvostat tarkkaa kaarreajoa, vakaata ajotuntumaa kovissakin nopeuksissa ja alhaista rengasmelua. Nokian renkaat ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja huippuluokan ominaisuuksista ja juuri tästä syystä ne ovatkin monien ammatti- ja yksityisautoilijoiden valinta. Erinomainen märkäpito kaikissa lämpötiloissa ja helppo hallittavuus tekevät Hakka Black renkaista hyvän vaihtoehdon lähes kenelle tahansa, joka kaipaa renkailta myös tyyliä. Nokian Hakka Black kesärenkaat – OminaisuudetHakka Black kesärenkaat tarjoavat tarkkaa suorituskykyä sporttisempaankin menoon.

Nämä kesärenkaat ovat autoilijoille, jotka haluavat nauttia turvallisen tehokkaasta ajosta Pohjoisen uraisilla teillä. Erittäin hiljainen ja tarkka huippurengas vakuuttaa kaikki helpolla hallittavuudella myös ääritilanteissa. Renkaan syöksyurat varmistavat loistavan märkäpidon ja estävät auton joutumista vaaralliseen vesiliirtoon, kun taas renkaan vahvan olka-alueen ansiosta tuntuma kaarreajossa on tarkka. Rengas-Online – Renkaat edullisesti verkosta Ostamalla Rengas-Onlinen verkkokaupasta uudet Nokian renkaat säästät ajan lisäksi myös usein rahaa, sillä verkkokaupan alhaisempien kulujen ansiosta myös hintamme ovat pienemmät. Myös ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmis vastaamaan kaikkiin renkaisiin tai tilauksiin liittyvissä ongelmissa. Laita uudet renkaat tilaukseen jo tänään ja me toimitamme ne sinulle vain noin neljän päivän kuluessa!

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 04.01.2019 02:12