Nankang NS-2
Renkaat

Nankang

Rengastyyppi:

Rengaskoko:

Hintaluokka:

Merkki:

Malli:Nankang NS-2 renkaat

Nankang NS-2 kesärenkaat on laadukas ja edullinen rengasvalinta kesäisille teille, jos sinulla on käytössäsi pieni,keskikokoinen tai suuri henkilöauto. Urheilulliset renkaat ovat suosiossa myös tuning-piireissä,joissa tyylikkäille alumiini vanteille on tapana asentaa hieman liian kapea rengas,jolloin saadaan niin sanottu Saksa-look. Sekä kuivalla että märällä tiellä vertailukykyisen pidon tarjoavat renkaat on nyt tilattavissa rengas-online.com verkkokaupasta erittäin edullisesti. Renkaiden keskiosassa kulkee kaksi pitkittäistä uraa, jotka ohjaavat veden tehokkaasti pois tien ja renkaan välistä estäen näin tehokkaasti vesiliirtoon ajautumista ja säilyttäen hyvän ohjaustuntuman myös märällä tiellä.
Nankang renkaat on varustettu erityisellä olkarenkaalla, minkä ansiosta renkaat kuluvat tasaisemmin. Pitkät perinteet omaavalla rengasvalmistajalla on käytössään jo vuosien takaa juurensa juontava tietotaito sekä viimeisimmän teknologian mukaiset laitteet, joita hyödynnetään renkaiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Nankang NS-2 kesärenkaat kestävät vertailua ja tästä osoituksena verkkokaupassa on linkki asiakkaiden tekemiin rengasarvioihin. Ajomukavuudeltaan erinomaiset Nankang renkaat ovat ajossa myös erittäin hiljaiset. Korkean suorituskyvyn renkaat löydät 13-24 tuumaisina rengas-online.com verkkokaupan valikoimasta.

Tilatessasi vähintään kaksi rengasta verkkokaupan kautta saat tuotteille ilmaisen kuljetuksen koko suomen alueelle. Tilaukset voidaan myös toimittaa suoraan lähimpään asennuspisteeseesi, mikä on helppo tarkastaa rengas-online.com verkkosivuilta. Nankang renkaat ovat korkean suorituskyvyn renkaat,jotka tarjoavat vakaita ja turvallisia kilometrejä polttoainetaloudellisesti. Valitse nyt autoosi sopivan kokoiset renkaat valtavasta valikoimastamme ja tilaa ne jo tänään. Tiesithän ettei rengas-online.com myy yli kahta vuotta vanhoja renkaita enää uusina, sillä tätä kauemmin seisoneiden renkaiden kumiseos alkaa pikkuhiljaa kovettumaan ja menettämään suorituskykyään.

Me asennamme
renkaasi!
Hae
asennusliike
lähistöltäsi:
Lyömättömät hintamme:
Henkilöauton uudet talvirenkaat
alkaen 31,80 €
,
esim. 155/55R14Q alkaen 31,80 €
tai 195/65R15T alkaen 45,90 €

Henkilöauton uudet kesärenkaat
alkaen 36,50 €
,
esim. 155/70R12T alkaen 36,50 €
tai 195/50R15V alkaen 45,30 €
Nopea + mukava palvelu:
  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen
Riskitön kauppa:
  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus
Monia maksutapoja:
Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

© 1999-2016 by Delticom / rengas-online.com 19.02.2016 02:26