ico 09-42 59 86 03 ico

Michelin X-Ice Xi3
Renkaat

Michelin

Rengasmitta

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7294 Asiakkaiden arviot

toimiva ja nopea palvelu. tilannut n.10 settiä renkaita. E. U., Tuusula lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Michelin X-ICE XI3 talvirenkaat

Michelin X-ICE XI3 talvirenkaat ovat valinta sinulle, joka et tyydy mihinkään muuhun kuin parhaaseen. Nämä erityisesti Pohjoismaalaisiin olosuhteisiin kehitetyt kitkarenkaat tekevät ajamisesta turvallisempaa ja taloudellisempaa. Kuten kaikki Michelin renkaat myös X-ICE XI3 talvirenkaat valmistetaan hyödyntäen vuosien kokemusta kilpa- ja yksityisautoilun parista ja juuri tästä syystä monet autonvalmistajat ovat valinneet ne alkuperäisrenkaikseen autoihinsa. Michelin X-iCE X13 talvirenkaat ja niiden ominaisuudet Ominaisuuksiltaan nämä talvirenkaat täyttävät jopa kaikista vaativimman kuljettajan vaatimukset.

Tästä todisteena on myös testivoittaja palkinto Tekniikan Maailman testissä 2013. X-ICE X13 kitkarenkaat hyödyntävät myös Michelinin FleX-Ice –silikoniseosta, mikä on suunniteltu tarjoamaan loistavaa pitoa kaikissa lämpötiloissa. Ajoit sitten loppukevään kuivilla teillä tai talven pahimmilla pakkasilla, niin Michelin renkaat eivät jätä sinua pulaan.

Loistava märkäpito on mahdollista renkaiden innovatiivisten pysty- ja poikittaisurien ansiosta, jotka siirtävät veden tehokkaasti pois renkaan ja tien välistä ajaessa ja tehostavat pitoa myös jarrutuksissa. Michelin renkaat verkkokaupasta edullisesti Rengas-Onlinen verkkokaupasta löydät nyt myös uusimmat Michelinin kitka- ja nastarenkaat edullisin hinnoin ja tilatessasi useamman renkaan kerrallaan me tarjoamme myös kuljetuksen kaupanpäälle!

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.09.2019 02:10