Michelin X-Ice North 3
Renkaat

Michelin

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7512 Asiakkaiden arviot

Kaikki asiointini on toiminut aina moitteitta niin autojen kuin moottoripyörienkin renkaiden kohdalla. A. J., LEPPÄVIRTA lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Michelin X-Ice NORTH 3 talvirenkaat

Michelin X-Ice NORTH 3 talvirenkaat ovat korkealaatuiset Pohjoismaihin kehitetyt nastarenkaat, mitkä tarjoavat erinomaisen pidon kaikissa talviolosuhteissa. Kaikille henkilöautoille soveltuva talvirengasmalli on arvosteltu asiakkaiden puolesta täydelliseksi renkaaksi. Asiakkaiden arvostamat ja Michelinin insinöörien kehittämät Nastarenkaat ovat täydellinen valinta niille ketkä odottavat renkailta turvallisuutta, loistavia ajo-ominaisuuksia, taloudellisuutta ja pitkää käyttöikää.

Keskihintaluokan Michelin X-Ice NORTH 3 talvirenkaat Nämä Michelin renkaat omaavat erittäin hyvän hinta-laatusuhteen. Epätasaisesti sijoiteltujen nastojen ansiosta ajomelu on saatu laskemaan ja taloudellisuus paranemaan. Tietysti nastojen ensisijainen tarkoitus eli erinomaisen jääpidon takaaminen on ollut ensimmäinen lähtökohta nastoitusta suunnitellessa. Loivan V-kuvion omaava kulutuspinta on erinomainen lumella ajettaessa ja se pitää myös renkaat aina puhtaana, ollen niin sanotusti itsestään puhdistuva. Renkaiden suurin sallittu nopeus on 190 km/h, mikä on varmasti riittävä ainakin Suomessa autoileville kuljettajille.

Tilaa nyt laadukkaat Michelin renkaat helposti verkkokaupasta Helppotoiminen Rengas-Online verkkokauppa on asiakkaiden arvostama rengaskauppa, eikä ainoastaan edullisten hintojen takia vaan myös erinomaisen palvelun ja kaupan tarjoaman ilmaisen kuljetuksen ansiosta. Tilaa siis jo tänään Michelin X-Ice NORTH 3 talvirenkaat listahintaa edullisemmin Rengas-Online verkkokaupasta.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 23.11.2020 10:24