Michelin Primacy HP
Renkaat

Michelin

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7404 Asiakkaiden arviot

Toimii hyvin. Olen tehnyt hankintoja kanssanne ja palvelu ollut ajantasaista myös toimituksen osalta. U. A., Espoo lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Michelin PRIMACY HP kesärenkaat

Michelin PRIMACY HP kesärenkaat ovat autovalmistajien suosima alkuperäismalli, mitä käytetään jopa sadoissa automalleissa. Rengasmalli on tunnettu erityisesti sen tarjoamasta pitkästä käyttöiästä. Michelin PRIMACY HP kesärenkaat sopivat siis lähes kaikille normaalikokoisille henkilöautoille. Taloudellisimmat ja pitkäikäisimmät Michelin renkaat merkitään Green X tunnuksella, mikä on myös myönnetty kyseessä olevalle rengasmallille.

Ominaisuudet ja suorituskyky Michelin renkaat ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa ja erityisesti Euroopassa merkki kuuluu kaikista arvostetuimpiin ja luotetuimpiin. Vain korkealaatuisia tuotteita valmistavalla brändillä on useita teknologioita, joilla heidän renkaiden ominaisuudet on saatu nostettua näin korkealle.

Michelin PRIMACY HP kesärenkaat on valmistettu kumiseoksesta, missä yhdistyvät Elasto Sport ja Silica materiaalit. Renkaiden valmistuksessa hyödynnetty BAZ-teknologia, minkä ansiosta ajomukavuus säilytetään, vaikka renkailla voidaankin ajaa suurilla nopeuksilla. Ymmärrettävämmin sanottuna renkaat ovat pehmeät ajaa vaikka niiden vankan rakenteen ansiosta ajaminen korkeilla nopeuksilla on mahdollista. Säästä tilaamalla laaturenkaat netistä Rengas-Online verkkokauppa tarjoaa Suomessakin myytävät renkaat huomattavasti halvemmalla. Jopa kymmeniä prosentteja listahintojen alapuolelle sijoittuvat hinnat ovat mahdollisia verkkokaupan pienien kulujen ja suuren myyntivolyymin ansiosta. Tilaa nyt laaturenkaat netistä ja säästä tuotteissa sekä kuljetuksessa.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 18.05.2020 07:10