Michelin Primacy 3
Renkaat

Michelin

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7512 Asiakkaiden arviot

Hyvät ja hiljaiset ajettavana, erinomaiset. Hinat/laatusuhde kohdallaan E. A., Tynkä lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Michelin PRIMACY 3 kesärenkaat

Michelin PRIMACY 3 kesärenkaat ovat ominaisuuksiltaan yhdet markkinoiden parhaimmista renkaista. Suorituskykyä, mukavuutta ja turvallisuutta tarjoavat laaturenkaat maailman tunnetuimmalta rengasvalmistajalta eivät tuota pettymystä edes vaativimmille kuljettajille. Odotukset ylittävän suorituskyvyn tarjoavat Michelin PRIMACY 3 kesärenkaat on suunniteltu Michelinin osaavien insinöörien toimesta ja niiden laatuun voit luottaa sataprosenttisesti. Michelin renkaat ja niiden lyömättömät ominaisuudet EU-rengasmerkinnät on kuluttajille helpoin tapa vertailla renkaiden laatua ja kun renkaat ovat saaneet parhaan mahdollisen arvosanan (A) märkäpidosta ja toiseksi parhaan arvosanan (B) vierintävastuksestaan on kyseessä todelliset huippuluokan renkaat. Melupäästöiltäänkin keskivertoa noin 5dB alemman äänen tuottavat kesärenkaat ovat ominaisuuksiltaan lyömättömät.

Renkaille ilmoitetaan aina suurin sallittu nopeus, mikä tässä tapauksessa on 270km/h. Nopeusluokan ollessa W ei renkaiden suorituskyky laske edes suurillakaan nopeuksilla ajettaessa. Vakaat ja turvalliset Michelin renkaat sopivat niin pienille kuin suurillekin henkilöautoille ja ovat melko varmasti paras valinta myös sinunkin autoosi. Renkaiden kulutuspinnan edistyksellisesti suunniteltu kuviointi mahdollistaa täydellisen märkäpidon,minkä ansiosta vesiliirtoon joutumisen vaara pienenee huomattavasti ja ajaminen on turvallisempaa. Laaturenkaat nyt edullisemmin netistä Maailman parhaiden valmistajien,kuten Michelinin tuotteet ovat hinnaltaan aina hieman kalliimpia verrattaessa muihin rengasvalmistajiin,mutta niiden laatu on myös kiistelemättä korkeampi. Nyt saat laadukkaat Michelinit Rengas-Online verkkokaupasta samaan hintaan, mitä normaali renkaat maksavat Suomen rengaskaupoissa. Ilmainen kuljetus tuo tuotteet kotiisi tai valitsemaasi asennuspisteeseen jo muutaman päivän aikana. Tilaa nyt markkinoiden laadukkaimmat kesärenkaat netistä ja säästä!

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 23.11.2020 10:24