Michelin Pilot Sport 3
Renkaat

Michelin

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7409 Asiakkaiden arviot

Verkkokauppa sopivan helppokäyttöinen sekä maksaessa selvät ohjeet. Hintataso todella edullinen! Kiitos. E. E., Nokia lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Michelin Pilot Sport 3 kesärenkaat

Michelin Pilot Sport 3 kesärenkaat on kehitetty toimimaan täydellisesti vesikeleillä ja siitä kertoo myös niiden märkäpidosta myönnetty EU-rengasmerkintä A, mikä on parasmahdollinen arvosana. Urheilulliset Michelin renkaat sopivat erinomaisesti urheiluautoille ja muille suorituskykyisille ajoneuvoille. Ajettavuus korostuu entisestään tehokkailla autoilla ajettaessa ja siksi eronomaiset ajo-ominaisuudet tarjoavat Michelin Pilot Sport 3 kesärenkaat ovat suositeltavavalinta urheilullisille autoille. Hyvän ajettavuuden ja märkäpidon lisäksi nämä renkaat kestävät erittäin kauan. Erityisestä kumiseoksesta valmistetut renkaat omaavat Michelinin oman rengasmerkinnän GRNX (Michelin Green X), mikä kertoo renkaiden olevan energiansäästörenkaat. Michelin Pilot Sport 3 kesärenkaat tarjoavat täydellistä pitoa sadekeleille Kesärenkaiden turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä märkäpito on ehkä se kaikista tärkein. EU-alueella kaikille rengasmalleille myönnettävät rengasmerkinnät kertova renkaiden vierintävastuksen suuruuden, märkäpidon ja melutason. Vain harvoilla rengasmalleilla on saavutettu märkäpidon paras arvosana A, mutta vain erittäin harva rengasmalli yltää sen ansaitsemiseksi vaatimiin ominaisuuksiin. Kuitenkin nämä Michelin renkaat ovat ansainneet kyseisen merkinnän. Myös nopeusluokka on erittäin korkealla tasolla, mistä kertoo nopeusluokkamerkintä Y, mikä tarkoittaa maksiminopeuden olevan 300km/h. Laaturenkaat edullisesti netistä Tilaamalla laaturenkaat Rengas-Online verkkokaupasta säästät noin neljänneksen rengasostostesi kokonaishinnasta. Tilaaminen on helppoa ja tuotteet toimitetaan nopealla ja ilmaisella kuljetuksella valitsemaasi asennuspisteeseen tai suoraan kotiisi.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 25.05.2020 07:11