ico 09-42 59 86 03 ico

Michelin Energy Saver+
Renkaat

Michelin

Rengasmitta

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7075 Asiakkaiden arviot

Todella hyvä systeemi ja helppo löytää tietoja ja tehdä arviointeja eri tuotteiden välillä. Suora karttayhteys asentajaan on loistava! Rauno S., Fiskars lisää

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.Michelin ENERGY SAVER + kesärenkaat – Lyömättömällä märkäpidolla

Michelin ENERGY SAVER + kesärenkaat ovat ympäristöystävälliset,taloudelliset ja suorituskykyiset laaturenkaat,joiden hinta ei päätä huimaa. Kaikille normaalikokoisille henkilöautoille sopivien suorituskykyä ja turvallisuutta tarjoavien renkaiden suunnittelussa on otettu huomioon myös taloudellisuus. Taloudelliset renkaista tekee niiden pieni vierintävastus sekä kestävyys. Pitkäikäiset laaturenkaat lyömättömillä ominaisuuksilla on täydellinen valinta sinunkin autoosi. Michelin on yksi maailma tunnetuimmista rengasvalmistajista,jolla on käytössään parhaimmat tekniikat ja myös F1-sarjasta kertynyttä tietotaitoa,minkä pohjalta he saavat suunniteltu renkaista aina ominaisuuksiltaan markkinoiden kärkeen sijoittuvia renkaita, mitkä pärjäävät lähes poikkeuksetta myös rengastesteissä. Säästä turvallisilla kesärenkailla Michelin renkaat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn vaihtelevissa kesäolosuhteissa. Renkaiden myyntihinta sijoittuu keskihintaluokkaan, mutta renkaiden ollessa erittäin pitkä ikäiset voit ajaa niillä jopa 30% pidemmän matkan kilpailijoihinsa verrattuna. Märkäpidosta EU-merkinnän B saaneet kesärenkaat omaavat epäsymmetrisen kulutuspinnankuvioinnin, minkä keskellä kulkevat vesiurat pienentävät huomattavasti vaaralliseen vesiliirtoon joutumisen riskiä. Michelin renkaat halvalla netistä Michelin ENERGY SAVER + kesärenkaat maksavat Rengas-Online verkkokaupassa huomattavasti vähemmän kuin Suomassa sijaitsevissa rengasliikkeissä ja kun kuljetus on ilmainen ja tuotteet voidaan toimitta vaikka lähimpään rengasliikkeeseesi on säästösi taattu.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 09.11.2018 02:13