Michelin Agilis
Renkaat

Michelin

Rengastyyppi

Rengaskoko

Hintaluokka

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 6868 Asiakkaiden arviot

Olen jo aikaisemmin hankkinut renkaani rengas onlinesta. Olen ollut todella tyytyväinen palveluun. vaivaton ja halpa tapa hankkia renkaat. Kiitos! Janne L., nokia lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.Michelin Agilis kesärenkaat

Michelin Agilis kesärenkaat on jakeluautoihin suunnitellut erittäin suorituskykyiset renkaat, jotka eivät jätä kuljettajaa pulaan edes hankalissa Pohjoismaalaisissa kesäolosuhteissa. Näillä renkailla ajat taloudellisemmin ja turvallisimmin pidempään kuin aikaisemmin ja juuri siitä syystä ne ovatkin erittäin hyvä vaihtoehto myös ammattikuljettajille. Michelin Agilis kesärenkaat – Turvallisuutta ja taloudellisuutta Nämä kesärenkaat erottuvat edukseen erityisesti turvallisuutensa ja taloudellisuutensa ansiosta. Entistä parempi taloudellisuus on ollut mahdollista saavuttaa pienen vierintäkitkan ja erittäin hyvän kulutuskestävyyden takia. Kun renkaan vierintäkitka on alhainen, se tarkoittaa automaattisesti myös pienempiä polttoainekuluja ja hyvän kulutuskestävyyden takia renkaalla voidaan ajaa pitkään ja se säilyttää ominaisuutensa koko sen käyttöiän. Kulutuskestävyys on tässä renkaassa omaa luokkaansa uuden ”Durable Contact Patch” –tekniikan ansiosta, mikä mahdollistaa paremman kosketuksen tienpintaan. Nämä Michelin renkaat ovat myös varustettu kahdeksalla kumivahvikkeella, mitkä sijaitsee renkaan kyljissä. Näiden ansiosta esimerkiksi kanttikivistä johtuvat hankaumat ja viillot on estettävissä entistä paremmin. Tilaa jakeluauton renkaat verkosta ja säästä Tilaamalla uudet kesärenkaat jakeluautoosi suoraan Rengas-Onlinen suuresta verkkokaupasta voit säästää ajan lisäksi huomattavia summia rahaa, sillä hintamme ovat lähes poikkeuksetta perinteisiä liikkeitä edullisemmat. Osta nyt uudet Michelin renkaat verkosta ja teet ajamisesta aidosti taloudellista!

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 06.04.2018 02:09