ico 09-42 59 86 03 ico

Linglong GREENMAX
Renkaat

Linglong

Rengasmitta

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7214 Asiakkaiden arviot

Ehdottomasti paras luotettavin ja paras rengastoimittaja jonka olen käyttänyt!! Kaikki renkaat tilattu tästä jo 3 vuoden ajan! E. U., Parainen lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Linglong Greenmax kesärenkaat

Linglong Greenmax kesärenkaat ovat hyvä valinta sinulle, kun haluat loistavia ajo-ominaisuuksia ja huippulaatua järkevään hintaan.

Nämä Kiinassa valmistetut kesärenkaat ovat menestyneet sensaatiomaisesta Tekniikan Maailman järjestämässä rengastestissä, missä ne jättivät taakseen muun muassa maailman suurimman rengasvalmistajan Michelinin. Tässä testissä renkaita kehuttiin erityisesti loistavasta tuntumasta märällä ja kuivalla tiellä. Linglong renkaat ja niiden ominaisuudet Ominaisuuksiltaan nämä edulliset Kiinalaisrenkaat vastaavat kaikkia laadukkaita ja moderneja kesärenkaita. Niiden neljä leveää vesiuraa yhdistettynä sivuttaisuriin tekevät märkäpidosta loistavan ja vähentävät samalla huomattavasti vaarallisen vesiliirron riskiä. Tukeva olka-alue ja sen kiinteät palat puolestaan helpottavat kaarreajoa ja tekevät auton hallinnasta helpompaa jopa ääritilanteissa, milloin reagointi aikaa voi olla hyvinkin vähän. Myös renkaan taloudellisuuteen on pyritty vaikuttamaan sen uudenlaisen rakenteen ja modernien kumiseosten avulla, joilla sen vierintävastus on saatu optimoitua mahdollisimman alhaiseksi. Pienempi vierintävastus puolestaan tarkoittaa automaattisesti alhaisempaa polttoaineenkulutusta ja sitä kautta myös ympäristöystävällisempiä kilometrejä.

Linglong renkaat edullisesti verkkokaupasta Rengas-Onlinen verkkokaupasta tilaat satojen rengasvalmistajien ja jopa tuhansien eri mallien joukosta myös suositut Linglong Greenmax kesärenkaat halvalla. Edullisemmat hintamme ovat saavutettu verkkokaupan alhaisemman kulurakenteen ansiosta, mikä mahdollistaa meille renkaiden hinnoittelun lähes poikkeuksetta alle listahintojen. Meillä tärkeintä on varmistaa edullisten hintojen lisäksi myös nopeat toimitukset ja ystävällinen asiakaspalvelu, jotta sinä voit ajaa turvallisemmin. Lähetä meille tilaus jo tänään ja osta uudet kesärenkaat, millä varmista turvalliset kilometrit myös jatkossa.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 10.05.2019 02:07