ico 09-42 59 86 03 ico

Kumho Ecsta SPT KU31
Renkaat

Kumho

Rengasmitta

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7234 Asiakkaiden arviot

Kaikki toimii tätä kautta kuten kuuluukin, ei mitään moitittavaa..:) I. O., Savonlinna lisää

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Kumho Ecsta SPT KU31 kesärenkaat – Lyömättömällä märkäpidolla

Kumho Ecsta SPT KU31 kesärenkaat ovat suunniteltu tarjoamaan suorituskykyä ja mukavuutta päivittäiseen ajoon. Suorituskyvyltään markkinoiden kaikkien renkaiden kanssa vertailua kestävä rengasmalli tarjoaa muun muassa erinomaiset märkäpito-ominaisuudet ja ovat erittäin hiljaiset asfaltti teillä ajettaessa. Urheilulliset ja näyttävän näköiset Kuhmo renkaat sopivat erinomaisesti kaiken kokoisille henkilöautoille. Turvallisuutta tavoittelevat kuljettajat eivät ole olleet vain tyytyväisiä näihin renkaisiin vaan ne ovat jopa ylittäneet heidän vaativimmatkin vaatimukset. Kumho edustaa laatua ja suorituskykyä Kumho renkaat tunnetaan niiden tarjoamasta suorituskyvystä sekä korkeasta laadustaan ympäri maailmaa.

Rengasvalmistaja kehittää tuotteensa aina turvallisuus ensimmäisenä tavoitteenaan ja kun turvallisuus on saatu maksimoitua märkäpidon ja ohjattavuuden osalta keskitytään seuraavaksi mukavuuteen vaikuttaviin tekijöihin, kuten rengasmeteliin ja näyttävyyteen. EU-rengasmerkintöjen perusteella sinun on helppo vertailla renkaiden laatua ja kun Kumho Ecsta SPT KU31 kesärenkaat ovat saaneet märkäpidosta toiseksi parhaimman arvosanan B on tämä rengasmalli todennäköisesti vaihtoehtojesi joukossa vielä vertailun jälkeenkin. Ominaisuuksiltaan täydellisyyttä hipovat laaturenkaat sijoittuvat hinnaltaan kaskihintaluokkaan,mikä tarkoittaa niiden hinta-laatusuhteen olevan enemmän kuin kohdallaan. Kesärenkaat edullisesti netistä Rengas-Online verkkokaupan halpojen hintojen ansiosta saat nyt samat renkaat huomattavasti halvemmalla kuin mistään Suomessa sijaitsevasta rengasliikkeestä. Voit kuitenkin tilata renkaat rengasliikkeeseen,missä ne voidaan asentaa suoraan autoosi. Säästät siis selvää rahaa tilaamalla laaturenkaat Rengas-Onlinelta.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 14.06.2019 02:10