Hankook Kinergy Eco K425
Renkaat

Hankook

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7409 Asiakkaiden arviot

Todella nopea toimitus on ollu muutaman viimeisimmän tilauksen osalla. U. A., VETELI lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Hankook Kinergy Eco K425 renkaat

Hankook Kinergy Eco K425 kesärenkaat tuovat markkinoille uuden tyyppisen renkaan,minkä suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota renkaan kulutuspinnan kuviointiin ja sen mukana tulevaan märkäpitoon sekä polttoainetaloudellisuuteen. Renkaiden keskiosassa kulkee kolme rengasta ympäröivää vesiuraa, joiden tehtävänä on ohjata vesi virtaamaan pois tienpinnan ja renkaan välistä, jolloin vaarallista vesiliirtoon nousemista ei pääse tapahtumaan. Kulutuspinnassa on käytetty viittä eri kuviointia, mistä jokainen auttaa osaltaan renkaan ominaisuuksia märällä sekä kuivalla alustalla. Polttoainetaloudelliset Hankook renkaat ovat saaneet EU-rengasmerkinnän B, vierintävastuksestaan. Myös märkäpidon merkinnäksi on annettu B,mikä tarkoittaa toiseksi parasta arvosanaa rengasmerkinnöissä. Nykyaikaisissa autoissa on erinomainen ääneneristys ja häiritsevät ajoäänet tai rengasmelu eivät kuulu auton sisälle yhtä voimakkaina kuin vanhemmissa autoissa, mutta silti renkaiden ostajan kannattaa tarkastaa renkaiden melutaso enne ostopäätöksen tekemistä.

Hankook Kinergy Eco K425 kesärenkaat ovat hiljaiset ja sopivat täten loistavasti niin vanhoihin kuin uusiinkin autoihin. Renkaiden tuottamaksi ääneksi on mitattu erittäin alhaiset 69 desibeliä. Hankook renkaat edullisesti netistä tilatessasi saat niille ilmaisen kotiin kuljetuksen koko Suomen alueelle sekä täyden 30 päivän palautus-ja vaihto-oikeuden. Toimituksissa menee vain muutama arkipäivä,mikä tekee verkosta tilaamisen lähes yhtä nopeaksi kuin lähimmässä rengasliikkeessäsi asioimisen ja mikä parasta,voit halutessasi tilata tuotteet suoraan lähimmälle rengasliikkeellesi ja säästää rahaa ostohinnassa sekä saada asennuksen ja tasapainotuksen hoidettua asennuspisteessä ilman,että joudut itse kuljettamaan renkaita metriäkään.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 25.05.2020 07:06