ico 09-42 59 86 03 ico

Goodyear Wrangler DuraTrac
Renkaat

Goodyear

Rengasmitta

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7067 Asiakkaiden arviot

Ovelle tuotu ja yllättävän nopeasti. Juha K., Hämeenlinna lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.Goodyear Wrangler DuraTrac renkaat

Goodyear Wrangler DuraTrac renkaat ovat monipuoliset 4x4 ajoneuvoille kehitetyt maastorenkaat, mitkä palvelevat erinomaisesti myös normaalissa maantieajossa. Hiljaisen ja tasaisen kyydin maantieajossa tarjoavat Goodyear Wrangler DuraTrac renkaat ovat yksi parhaimmista rengasvalinnoista maastoautoille. EU-rengasmerkintöjenkin osalta lähes normaali henkilöauton renkaille pärjäävät maastorenkaat ovat ominaisuuksiltaan erittäin kehittyneet.

Goodyear Wrangler DuraTrac renkaat ja niiden loistavat ominaisuudet

Rengasmallin kehityksen alkumetreiltä lähtien Goodyearin rengasinsinöörit ovat ottaneet huomioon erityisesti turvallisuuden ohella maastoajo-ominaisuudet. Täydellisyyttä hipova vetokyky kuraisella ja soraisella alustalla tekevät renkaista erinomaisen valinnan kaiken kokoisille maastoautoille. Hiljainen ja vakaa maantie ajettavuus puolestaan mahdollistaa auton käyttämisen täysiverisenä maastoautona sekä kulkuneuvona päivittäisessä ajossa. Useissa ko’oissa saatavilla oleva rengasmalli on varustettu vannesuojalla, mikä osoittautuu erittäin käytännölliseksi varsinkin maastossa, jossa kivet ja kannot naarmuttavat helposti vanteita. Goodyear renkaat sijoittuvat hinnaltaan hieman keskihintaluokan yläpuolelle, mutta tarjoavat rahoillesi loistava vastineen suorituskyvyn muodossa. Maasto-ominaisuuksien säilyttämiseksi maastoautosi kannattaa varustella näillä laadukkailla maastorenkailla.

Goodyear renkaat netistä edullisemmin kuin Suomesta

Suomessa renkaiden hinnat ovat aina olleet korkeat ja tulet varmasti huomaamaan saman vieläkin, jos vertailet rengas-online.com verkkokaupan ja paikallisen rengasliikkeesi hintoja. Mikä parasta, voit kuitenkin tilata tuotteet samaiseen rengasliikkeeseen ja asennuttaa ne siellä autoosi. Kuljetus on ilmainen tilatessasi vähintään kaksi rengasta kerralla.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 26.10.2018 02:09